Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dobberen op je luchtbed

Zou het niet heerlijk zijn om even alle stress te vergeten? Even alleen maar genieten en ontspannen en tegelijkertijd nog bruin worden ook? Dat kan! Pak je luchtbed, ga naar een perfecte float-spot en dobberen maar. Ontdek hoe leuk en ontspannend een dagje luchtbed kan zijn.

Warm weer

Het is zomervakantie en de temperaturen lopen op. Het is warm! Veel Nederlanders vieren vakantie in eigen land, dus het mooie weer is welkom. Natuurlijk wil je ook in eigen land echt het gevoel hebben dat je echt op vakantie bent geweest. Een gezond kleurtje kan dus geen kwaad. Wist je dat water en zon een geweldige combi zijn als je bruin wilt worden?

Hippe beugelbikini in bandeaumodel van VENICE BEACHBikinitop met beugel van BUFFALO in Happy kleuren!Halterbikini in pastel oranje van PHAX (2-delig)

Afkoelen aan het water

Het water biedt altijd de verkoeling die je nodig hebt om te genieten van de zon. En er zijn volop mogelijkheden om in Nederland mooie plekken te vinden aan het water. De zee, de meren, rivieren, zwembaden en ga zo maar door. Op het strand liggen is natuurlijk heerlijk, maar op het water dobberen geeft nog meer het gevoel van ontspanning!

Luchtbedden na de drukte

De zomervakantie komt meestal net op tijd. Net als je het nodig hebt. Je moet misschien echt bijkomen van je werk of van een stressvol schooljaar. Dobberen op je luchtbed is dan misschien net wat je nodig hebt. Het koele water, de kalmerende geluiden van de kabbelende golfjes en de warme zon zijn een perfecte combinatie. Je enige zorg is dat je de tijd niet vergeet! Maar dat is op een vakantiedag meestal niet heel erg.

Handgeborduurd geel beugelbadpak van Chilla in bandeau-stijl

Zwemmen en rusten

Hoe lekker is het als je rusten kunt afwisselen met zwemmen. Net als het een beetje te warm begint te worden, duik je even in het frisse water. Kies dus een prettige bikini of een elegant badpak en liggen maar! En natuurlijk voor de heren: kies je favoriete zwembroek en ook jij komt helemaal tot rust op je luchtbed. Binnen een paar uur ben je een ander mens!

CHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met opdruk

Zonkracht

Natuurlijk is de combinatie van water en zon heerlijk. De reflecterende werking van water zorgt ervoor dat je mooier bruin wordt. Het kan ook een gevaarlijke combinatie zijn. Door de afkoeling van het water merk je namelijk vaak niet dat je verbrandt. Met de juiste zonnebrandcrème voorkom je dat je verbrandt en zorg je er juist voor dat je egaal bruin wordt en dat de mooie kleur langer blijft.

Uitgerust op weg

Naast je luchtbed, zwemkleding en zonnebrand heb je natuurlijk meer spullen nodig voor een dagje dobberen op je luchtbed. Vergeet niet een groot, droog strandlaken mee te nemen. Daarop kun je nog even lekker nagenieten als je weer terug bent op het vaste land. Daarnaast kun je denken aan kleding om over je bikini aan te trekken, zoals een elegante strandjurk of pareo.

Ga uitgerust op weg, dan kom je uitgerust weer terug, zeker als je een dagje lekker onthaast door heerlijk te gaan relaxen op je luchtbed. Het wordt prachtig weer. Geniet van de rust en warmte!

vrijdag 7 augustus 2020
Lizz