Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Do's en don'ts op het strand

De zomervakantie is dan toch voor bijna iedereen al aangebroken. En zomer betekent: heel veel dagen strand! Zo vaak mogelijk het strand bezoeken en zo veel mogelijk van de zon genieten. Alleen: wat kan wel en wat kan niet op het strand? Om zo veel mogelijk ergernissen te verhelpen hebben wij een paar do’s en don’ts op een rijtje gezet.

 

 

Do: Ga gezellig met een groep vrienden naar het strand. Neem lekker eten mee en ga op het strand picknicken. Ontzettend vintage, maar oh zo leuk!

Don’t: Muziek is leuk, maar niet te hard! Anderen hebben misschien een andere muzieksmaak en als je muziek zacht aanzet voorkom je een hele hoop boze gezichten!

 

Do:  Neem een lekker wijntje of biertje mee. Heerlijk koel en ook nog eens heel erg lekker!

Don’t: Dronken worden is ontzettend passé. Dat kan dus echt niet! Zet jezelf en anderen niet voor schut en drink niet te veel!

 

Do: Sporten op het strand is heel gezond. Doordat het zand moeilijk loopbaar is, gebruik je meer spieren dan wanneer je normaal gaat sporten.

Don’t: sport je met een bal, zorg er dan voor dat je een eindje bij de zonaanbidders uit de buurt blijft. Het is erg vervelend als de bal terecht komt op het hoofd van iemand anders!

 

Met deze do’s en don’ts voorkom je een hoop heibel en heb je toch een geweldig leuke dag! Heb jij meer do’s of don’ts voor op het strand? Wij willen ze graag horen! Laat het ons weten via Facebook! We zijn benieuwd. 

 

donderdag 25 juli 2013
Esther
Strand, zon, sporten, muziek, picknicken