Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Denk goed na wanneer je teenslippers aandoet

De vakantie periode is aangebroken.. En wat een geluk! De zon is de laatste paar weken al volop aan het schijnen. Dit betekent dat bikini’s, jurkjes, en teenslippers weer uit de kast getrokken worden; wat worden we er vrolijk van! Maar pas wel op! Ook al zijn teenslippers super schattig onder een jurkje en lopen ze lekker, je kunt ze absoluut niet te lang dragen. 
 
 

Geen goede steun

Teenslippers zijn perfect geschikt voor wandelingen over het strand, maar het is geen goed idee om er een hele dag mee te gaan shoppen. Teenslippers bieden namelijk geen goede steun, waardoor je knie of rugklachten kunt krijgen als je ze te veel draagt. Dus ze zijn super leuk voor het strand of het zwembad, maar zorg voor goede, stevige slippers of schonen als je een hele dag moet lopen! In ons assortiment kun je, naast teenslippers, ook veel mooie en comfortabele slippers of sandalen vinden met een zool die net wat steviger is. 
 

Bacteriënmagneet

Teenslippers zijn een verzamelplaats voor bacteriën. Het is verstandig om goed op te letten of je een wondje hebt aan je voet, dan kun je namelijk snel een infectie op lopen door alle bacteriën. Het is dus belangrijk dat je teenslippers vaak (en goed) schoonmaakt. 
 
zondag 12 juli 2015
Lisa Wolf
teenslippers, super schattig, bacteriën, geen goede steun, strand, zwembad