Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

December, de feestmaand!

Deze maand is de maand van de glitter and glamour. De pailletten vliegen in het rond! Wat een heerlijke tijd is de maand december. Eerst hebben we natuurlijk altijd Pakjesavond, maar niet gauw daarna is heel Nederland in de ban van de kerstdagen! Overal waar je loopt zie je prachtige kerstversieringen en worden de kerstbomen mooi opgetuigd.

 

december-feestmaand.png

 

De maand december is een feestelijke maand. De meeste vrouwen doffen zich op en trekken de schitterendste jurken uit de kast. Ook een rokje met pailletten zal zeker niet misstaan! In de feestelijkste maand van heel het jaar is niets gezelliger om de dag door te brengen met al je dierbaren. 's Avonds gezellig naar een familiefilm in de bioscoop of gezellig knus op de bank. Maar wat dacht je van een middagje zwemmen? Om ook tijdens het zwemmen het kerstgevoel te behouden zijn bikini's, badpakken en tankini's het allerleukst met glitter and glamour!

 

Vind jij badkleding met schitterende pailletten ook zo leuk? Hieronder hebben wij speciaal voor jou de prachtigste badkleding geselecteerd die helemaal into the kerstdagen zijn!

 

woensdag 10 december 2014
Lisa
paillet, pailletjes, pailletten, kerstdagen, badmode, badkleding, glitters, december, feestmaand