Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De zwembroek van 2021

De zwembroek van 2021

2020 is een vervelend jaar geweest, de mogelijkheid om te gaan zwemmen in een zwembad is er niet geweest en we mochten natuurlijk ook niet op vakantie. Dat is dit jaar wel anders. Langzaamaan gaan alles weer open. Je moet er dan natuurlijk wel goed bijlopen. Daarom hebben wij de nummer één zwembroek voor jou geselecteerd.
 

De strakke zwembroek

Als je veel bij het zwembad bent geweest, heb je het waarschijnlijk al gezien. De afgelopen jaren komt de strakke zwemboxer steeds meer terug. Ook dit jaar zijn er weer heel erg veel mannen die voor eens strakke zwemboxer kiezen. Dit komt omdat steeds meer mannen de overstap durven te maken. Zoals we ook al eens in onze andere blogs hebben gezegd vinden mannen de mening van anderen heel erg belangrijk. Dit zie je dan ook terug in het kiezen van een nieuwe zwembroek. Toch durven mannen de afgelopen jaren steeds meer de overstap te maken naar een strakke zwemboxer. Ook de vrouwen vinden dit niet heel erg. Dit kan namelijk een sexy beeld geven. Daar houden vrouwen natuurlijk wel van. 

CHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdrukOlijfgroene zwemboxer van Bruno Banani

 
 
 
 

De zwemslip

Zoal veel mannen wel weten was de zwemslip vroeger heel erg populair. Dat is de laatste jaren veel minder geworden. Veel mannen lachen er dan ook om wanneer ze een andere man in een zwemslip zien lopen. Ook dit heeft weer te maken met durven. Ook veel mannen durven geen zwemslip aan te doen wanneer ze naar het strand gaan. de zwemslip staat namelijk bekend als de ballenknijper of de wel bekende Speedo. Het broekje is namelijk strak uitgesneden en daarom heeft de zwemslip deze naam. Toch kiezen een heleboel mannen er voor om een zwemslip te dragen wanneer ze naar het zwembad of strand gaan. Een zwemslip kan namelijk gewoon prima gedragen worden door mannen en jongens. Je begint ze dan ook steeds meer te zien. 

Blauwe zwemslip van Speedo

 
 
 
 

De zwemshorts

Zwemshorts voor heren zijn al vele jaren de eerst keuze bij mannen en jongens. Toch begint de zwemshort steeds meer plaats te maken voor de strakkere modellen. We kunnen dan ook wel zeggen dat de zwemshorts steeds meer afzakt en de strakkere modellen in een kleine opmars zitten. Waar de zwemshort enkele jaren terug de eerste zou zijn, zakt hij steeds meer af. Dit komt namelijk omdat steeds meer mannen en jongens een strakker model durven te dragen. 

BENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOHugo Boss dolphin | Blauw zwemshort van sneldrogende stofComfortabele zwemshort s. Oliver

 
 
 
 

De zwembroek van 2021

Zoals je waarschijnlijk wel al dacht zijn de strakke en kortere zwembroeken helemaal de trend dit jaar. Ook dit jaar zal deze trend doorzetten. Elk jaar opnieuw zie je dat steeds meer mannen en jongens dit soort zwembroeken durven te dragen. We moeten er dan ook maar aan toegeven dat de komende jaren steeds meer mannen en jongens in een strakke en korte zwembroek gaan lopen. Wij weten zeker dat de vrouwen het dan ook niet erg vinden. Het geeft voor de vrouwen namelijk een sexy beeld en zeg eerlijk. Daar houden we allemaal wel een beetje van. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. 

Sportieve zwemboxer met opdruk

 
 
 
 

 

zondag 5 september 2021
Lizz