Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De zwembroek stijlgids voor mannen

Het lijkt voor mannen veel makkelijker te zijn om een perfecte zwemoutfit te vinden dan voor een vrouw. Je kiest als man een leuke zwembroek en dat is het dan. Maar zo eenvoudig als het lijkt, zo ingewikkeld kan het zijn. Het is een gebied in de fashion-wereld waar ook de man wel eens de weg kwijt kan raken. Daarom heb ik een handige gids voor de man gemaakt die niet weet welke zwembroek hij moet kiezen. Ik heb de leukste zwembroeken en stijltips van 2016 voor je onder elkaar gezet. Lees je mee? O ja, als je tussen mijn selectie beneden al meteen je favo zwemshort ziet en je wilt weten waar je deze kan kopen, klik dan op het plaatje, et voilá!

Zorg voor een basic zwemshort

De meeste mannen houden het graag simpel. Daarom is het altijd goed om één of meerdere basic zwemshorts in je kast te hebben hangen. Dan grijp je nooit mis als je bijvoorbeeld eens in een niet zo balorige bui bent en liever niet al te veel wilt opvallen. Een goede basic zwemshort dus, zonder al te veel tierelantijnen. Een anders gekleurd koortje kan natuurlijk wel leuk zijn! Tip: Door een felle kleur te kiezen leid je de aandacht mooi af van je nog witte bonenstaken zo vlak na de winter.
De zwembroek stijlgids voor mannen basicDe zwembroek stijlgids voor mannen basicDe zwembroek stijlgids voor mannen basic

Tropische prints voor de beach boy

Ben jij een echte beach boy die al helemaal in de stemming komt bij het eten van een ananas of het zien van een wuivende palmboom op YouTube? Verkies je het zoete leven boven een toegewijd leven aan de sportschool en je mountain bike? Kies je altijd voor een tosti Hawaï? Dan zijn tropische prints dé go-to look voor jou!
De zwembroek stijlgids voor mannen tropischDe zwembroek stijlgids voor mannen tropischDe zwembroek stijlgids voor mannen tropisch

De marine look

Sexy sexy..ja, ik heb het over de marine look. De Bretonse streep maakt een groot deel uit van de marine look en maakt zeker wel wat los bij de vrouwen. Misschien dat het doet denken aan stoere zeemannen? Hoe dan ook, met de marine look heb je als man een streepje voor en het staat nog supersportief ook. Misschien wel omdat het lijkt alsof je op weg bent naar de zeilboot met die blauw/witte strepen short. Go go en succes gegarandeerd!
De zwembroek stijlgids voor mannen marineDe zwembroek stijlgids voor mannen marineDe zwembroek stijlgids voor mannen marine

De Surf and SUP look

Supersportief en superstoer, dat is de surf en sup look. Je lijkt zo met je board van de Californische golven te zijn gestapt en je elke hoge golf kunt bedwingen. Pssst..wij weten ook wel dat je beter op je bank ligt dan op een plank staat, maar je kan toch mooi even faken dat je de sportiefste guy van het zwembad bent! Sportieve kleurcombinaties, strakke prints en donkere bloemmotieven..dáár moet je het zoeken.
De zwembroek stijlgids voor mannen surf en supDe zwembroek stijlgids voor mannen surf en supDe zwembroek stijlgids voor mannen surf en sup

De perfecte zwembroek vind je hier

Voor meer ideeën en mooie zwemshorts kan je eens kijken in de uitgebreide collectie zwembroeken die we op deze site bieden. We hebben ze allemaal voor je verzameld zodat je in een paar muisklikken uit de brand geholpen bent en waarschijnlijk precies weet wat jij wilt! You go boy!

 

 

donderdag 9 juni 2016
Roos