Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De zonnebrillen trends van 2021

de zonnebrillen trends van 2021

De zomer komt er weer aan en daar hoort natuurlijk ook een zonnebril bij. Het is dan wel de bedoeling dat je een moderne zonnebril gaat dragen die op dit moment in de mode is. Daarom zetten wij alle zonnebrillen trends van 2021 voor je op een rijtje. Zo weet jij precies wat in de mode is op de moment. Je wilt natuurlijk wel flaneren tijdens je wel verdiende vakantie.
 

De grote zonnebrillen

Je kan het niet gemist hebben. Vorig jaar waren het hele jaar al extra grote zonnebrillen in elke winkel al verkrijgbaar. Maar er zijn redenen waarom wij ze bovenaan zetten op dit lijstje voor 2021. Dit model is namelijk zo populair waardoor we ze absoluut niet mogen overslaan. Dat zien we ook terug in de vraag naar dit model. De winkels kan dit model absoluut niet aanslepen. Iedere vrouw wil met deze zonnebrillen lopen. Wij snappen dat wel, het ziet er namelijk ook erg mooi en leuk uit.
   
 
 
 
 
 
 

Cateye zonnebrillen

De cateye zonnebrillen hebben vrouwelijkere vormen en kleuren. Door de jaren heen is het altijd populair geweest om dit model zonnebril te dragen. Je gezicht wordt er namelijk smaller door en het heeft een luxe uitstraling waar iedereen wel van houdt. We mogen dan ook wel zeggen dat dit model een van de klassieke en essentiële accessoires is. Je kan dit model namelijk het hele jaar dragen. Zien wij jou lopen met dit model tijdens de zomer?

 
 
 
 
 
 

Aviator zonnebril, de zonnebril die je echt niet mag missen

In vergelijking met andere modellen kan de wel bekende piloten bril zeker niet ontbreken. Ook dit model hoort bij de eeuwige klassieker. Elk jaar zijn er namelijk duizenden zonnebrillen van dit model te verkrijgen en te koop. Het kan dan ook bijna niet anders dat jij nog nooit met dit model hebt gelopen. Iedereen kent het wel, dit model is eenmaal heel erg populair. Je vraagt je vast af waarom is dit model zo populair? Dat komt omdat dit model in allemaal verschillende kleuren glazen te verkrijgen is. Dit jaar zijn de frisse kleuren in de mode bij jongeren maar ook de doorschijnende glazen zijn dit jaar razend populair.

 
 
 
 

De plasticzonnebril

Wij zien je denken, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Dat is ook zo maar het mag ook wel een beetje gek. Een keer buiten je comfortzone is ook wel goed zeggen ze dan. Tijdens de laatste modeshows heb je vast wel eens dit model voorbij zien komen. Een felgekleurd design met felle glazen. Dit model is dan ook erg geliefd bij de generatie van na de jaren 80. Het wordt zelfs steeds populairder onder de generatie van na de jaren 90 en 00 vanwege het stijlvolle gekleurde ontwerp en de old school types. Wij verwachten dan ook dat het deze zomer storm gaat lopen bij de winkels die deze modellen gaan verkopen. Zie jij je al lopen met dit model? Wij zouden zeggen probeer het een keer. Je moet er eerst vast aanwennen maar daarna krijg je geen spijt!

 
 
 
 

 

vrijdag 11 juni 2021
Lizz