Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De zonnebrillen trends van dit jaar

Ook in de lente kan de zon al behoorlijk fel zijn en met de maanden gaat hij feller en feller worden. Let’s shine bright yeah! Maar pas op, net als je huid moet je je ogen goed beschermen tegen UV-straling, dus naast dat de zonnebril er lekker hip uit moet zien, is het ook belangrijk dat hij je ogen goed beschermt. Een goede zonnebril hoeft helemaal niet duur te zijn en wij weten als geen ander met welke modellen je er dit jaar helemaal trendy bij loopt terwijl ze ook nog eens 100% UV protectie geven.
 
de-zonnebrillen-trends-van-dit-jaar

Bescherm je ogen goed tegen de zon

De kleur van de glazen reduceert het zichtbare licht en beschermt tegen verblinding, maar de kleur heeft geen enkel effect op de UV-bescherming, dus let op de sticker of op de beschrijving die bij de zonnebril zit. Staat er 100% UV of UV400 op, then you have the one you need! Maar nu het leuke gedeelte girls, welke trends ga je de komende tijd tegen komen, want ja, het oog wil ook wat. Let’s have a closer look..

De hipste zonnebrillen zijn van hout

Zag je hem ook al eens voorbij komen afgelopen zomer? De houten zonnebril bedoel ik. Heb je ook je lippen zitten afbijten van jaloezie en vroeg je je af waar ze die vette bril vandaag haalden? Zoek niet verder, hij zit al bijna in je winkelmandje, just one click away! Kijk maar eens. De keuze is reuze. Brillen van hout of met hout print (hey, wie ziet het verschil?) en zelfs van eco-vriendelijk bamboe. En bij sommigen krijg je er zelfs een kekke houten brillenkoker bij.
 
De hipste zonnebrillen zijn van hout
 
 
  
 
 

Spiegelglazen: Shine bright like a…mirror..

Van goud tot zilver en allerlei kleuren monturen, die allemaal 1 ding gemeen hebben: spiegelglazen. Ze mogen dit jaar weer en wij zijn helemaal fan! En de betoverendste kleuren glazen heb je, van hemels blauw tot mysterieus paars en het geeft een enorm celeb effect. Laat iedereen verrassen met je verleidelijke blik die achter die glazen schuil gaat als je heel even de bril omhoog schuift om die lekkere gast in zwembroek nader te beschouwen.
 
Spiegelglazen: Shine bright like a…mirror..
   
 

Round round round it goes..

Stijl en klasse…just like the old days. In de jaren ’60 en ’70 wisten ze al wat mooi was. Niet alleen krijg je een coole artistieke look, ook kan je er je outfit een enorme elegante oppepper mee geven. Ronde glazen, daar hebben we het hier over. Je gaat ze zien, of je er nu tegen aan gaat kijken of er zelf door gaat kijken, je komt er niet onderuit deze lente en zomer!
 
Round round round it goes..
   

Double bridged zonnebrillen

Ik zag ‘m nu al voorbij komen in de trein. Zelfs met rainy days komen ze al tevoorschijn blijkbaar, dus hoe hip gaan ze nog worden als ze nu al overal te zien zijn? Gebiologeerd keek ik naar de dame met de bril met double bridge. Het gouden montuur gaf een extra subtiel accent aan de mooie trekken van haar gezicht. Maar je kan ze in allerlei vormen kopen zie ik al. Double bridged, of gewoon 1 brug, met marble monturen, gouden monturen en nou ja…kijk zelf maar. Wij zijn fan!
 
Double bridged zonnebrillen
      

Last but not least: Cat Eye brillen! Miauw!

Terug van weggeweest en owww wat zijn we daar blij mee: de cat-eye bril. Een echte must have voor een retro look en naast super duper vrouwelijk is deze vlinder bril ook nog eens mega verleidelijk! Niet alleen om te dragen of om te zien, maar ook…om te kopen! Hebben, hebben, hebben!

Last but not least: Cat Eye brillen! Miauw!

   

 

 
 
 
 
zaterdag 11 maart 2017
Roos
zonnebrilen, trend, 2017