Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De trendkleuren van het najaar 2020

Trendkleuren bikini 2020 najaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassieke kleuren

Volgens het kleureninstituut Pantone zijn het de klassieke kleuren die de boventoon gaan voeren in het najaar van 2020. Denk daarbij aan diepblauw, een kleur die je een mysterieuze uitstraling geeft. Of grijs, waarmee je de uitstraling tijdloos en stabiel hebt. Een andere kleur is military olive: een diepgroene kleur die laat zien dat je sterk en stoer bent. Een zachtere en lichtere modekleur dit najaar is almond oil, een subtiele crèmekleur waarmee je rust en optimisme uitstraalt.

 

Niet klaar voor het najaar

Misschien denk je bij jezelf: ik wil nog niet aan het najaar denken. Ik hou die zomervibes het liefst zo lang mogelijk vast. En daar is wat bij voor te stellen. Het was een heerlijke zomer! Maar je kunt het gevoel vasthouden en toch nadenken over de kleuren van het najaar. Waarom zou je niet gewoon je zwemkleding aanpassen op de kleuren van het najaar? En de talloze zwemgelegenheden zijn zeker nog niet voorbij!

 

Populaire zwarte strandjurk van LASCANALASCANA strandjurk met paisley-dessin

 

Stijlvolle strandjurkjes

 

Of je nou naar het strand gaat of naar een barbecue, je voelt je lekkerder in een trendy strandjurkje. Het voelt zomers om zo’n jurkje te dragen. En gelukkig is het aanbod groot: een lange jurk van lichte stof die sierlijk op de enkels valt. Of sportieve jurkjes die laten zien dat jij alles doet om in conditie te blijven. Het is altijd goed om een jurkje in je kast te hebben dat een van de klassieke kleuren heeft. De kleur die je kiest, geeft je de uitstraling die je wilt: mysterieus blauw, stabiel grijs, stoer groen of optimistisch crème.

 

Trendy tunieken

 

Een tuniek is een elegant en praktisch kledingstuk. Het is niet zo gek dat veel vrouwen dol zijn op de tuniek. Hij zit lekker wijd en geeft je een elegante look. De stof danst als het ware om je lichaam heen en kan zelfs sommige ‘onvolmaaktheden’ verbloemen. Kies een tuniek in de kleuren van het najaar en je hebt meerdere seizoenen in één.

 

Bikini in najaarsstijl

 

Misschien ga je dit najaar lekker chillen in een subtropisch zwemband. Of ben je nog van plan om op vakantie te gaan naar een warmere plek? Waarom zou je niet kiezen voor een bikini in najaarsstijl? De kleuren van het najaar 2020 geven je de mogelijkheid de uitstraling te kiezen die jij graag wilt. De less is more najaarskleuren laten zien dat het om jou draait!

 

Zomerkleuren

 

De zomer was prachtig. De kleuren van de zomer ook. Het zou maar zo kunnen dat je liever de uitbundige kleuren van de zomer vasthoudt: de exotische patronen, drukke designs, panterprints, enzovoorts. Natuurlijk mag je dat zelf beslissen. Er is eigenlijk geen verkeerde keus. Of je nu gaat voor de kleuren van deze zomer of voor de kleuren van het najaar, geniet van het najaar in stijl!

woensdag 9 september 2020
Hanneke