Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De trend voor mannen

Vaak lees je alleen nieuwsitems voor vrouwen en worden de mannen helemaal vergeten. Maar mannen kunnen én mogen er ook super goed uitzien en vooral op het strand. Welke vrouw wil nou niet genieten van een prachtige man met een sexy sixpack en met een stoer zwemshort? En welke man wil nou niet stoer en mannelijk overkomen om vrouwen te veroveren?

 

Dit jaar is de trend voor mannen groenkleurige zwembroeken. Je kunt kiezen voor mooi fel groen, donker groen of een stoer legerkleurige zwembroek. Groen staat voor actiegericht. Dus mannen, ben je nog vrijgezel en heb je zin in een leuke dame? Trek dan je stoere groene zwembroek aan en kom maar op met al je versiertrucs!

 

boys

 

Zelfs vele beroemde mannen hebben allemaal een groene zwembroek. Zo zie je hier linksboven de Amerikaanse profbasketballer Blake Griffin die speelt voor de LA Clippers in de NBA. Linksonder de wereldberoemde profvoetballer en vrouwenmagneet Cristiano Ronaldo en helemaal rechts de hunk voor alle jonge meiden, Zac Efron.

 

En.. overweegt u al om een groene zwembroek te kopen, de nieuwste trend voor mannen? Laat ons weten welke groene zwembroek u het stoerst vindt!

 

 

dinsdag 26 februari 2013
Lisa