Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De trend voor de bikini’s dit jaar!

Terwijl we nog volop in de winter zitten zijn de trends voor aankomende zomer al een tijdje bekend! De bikini’s zien we dit jaar in allerlei verschillende maten, vormen en vooral in diverse kleuren. Deze zomerbikini’s variëren van felgekleurde bikini’s tot het stoere zwart. In deze zomercollectie vind je veel zomerse kleuren, prachtige prints en stoere (donkere) kleuren die jouw zomeroutfit een boost geven.

Felgekleurde bikini’s

Deze zomercollectie bestaat uit één en al vrolijkheid. De felle kleuren geven een echt zomers gevoel waar je direct helemaal blij van wordt! Felle kleuren zorgen voor een vrolijk gevoel en laten je vaak een tintje bruiner lijken. Daarnaast helpen bikini’s in felle kleuren om je lichaam op haar best naar voren te laten komen. Je kunt wel stellen dat je met felgekleurde bikini’s de show steelt en dat er enorm veel voordelen aan deze vrolijke trend zitten!
 

Lieflijke en stoere prints

Eén van de trends van vorig jaar nemen wij dit jaar weer gezellig mee: de prints! Alles van een lieflijke bloemetjesprint tot stoere luipaardenprint is nog steeds helemaal hot. Als je kijkt naar de bloemenprint, is het ook niet zo gek dat wij juist deze trend meenemen van vorig jaar, want bloemen maken je bikini direct een stuk meer zomers: in de goede kleurencombinatie zijn bloemen een echte must voor aankomende zomer.
 

Zwarte bikini

De kleur zwart is beter bekend als de ‘veilige’ kleur voor badmode. Daar hebben ze natuurlijk wel gelijk in, want zwart kleed altijd af. We hebben net al veel lieflijke en vrouwelijke trends gezien en deze trend lijkt haast wel een tegenpool te zijn, een donkere kleur die natuurlijk ook ontzettend stoer kan zijn! Zo kun je denken aan metallic stoffen, enorm gaaf en in combinatie met een ander kleurtje maakt het jouw zwarte bikini lekker zomers.
 
Wat een fantastische trends zijn er dit jaar. Welke trend vind jij het gaafst? Laat het ons weten op onze Facebookpagina. Wij van Zwemkleding zijn natuurlijk ontzettend benieuwd!
 
 
woensdag 19 februari 2014
Lisa
zomercollectie, collectie, zomer, trend, bikini, bikini's, print, bloemen, zwart, felgekleurd, felle kleuren, vrolijk, zomers