Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De top 10 leukste zwembroeken

Tijden veranderen en ook de tijd dat heren zomaar een zwembroek uit de kast trekken die moeder-de-vrouw voor ze hebben gekocht is voorgoed voorbij. Mannen zijn modebewuster dan ooit en geef ze eens ongelijk. Een prachtige zwemshort of zwemboxer die het mannelijk lichaam tot zijn recht laat komen is een lust voor het oog. De mooiste collecties zwembroeken voor heren en jongens vind je bij zwembroeken.nl waar je de beste merken treft zoals Bjorn Borg, Calvin Klein, O’Neill, Diesel, SHIWI en ga zo maar door. Geen kleine jongens dus, de zwembroeken die je daar treft, en allemaal van een voortreffelijke kwaliteit zodat je jarenlang plezier zal hebben van je zwemkleding.

 

De top 10 leukste zwembroeken

De meest trendy zwemshorts/zwemboxers

Benieuwd welke zwembroeken deze zomer meest favoriet zijn dan heb je geluk want wij weten als geen ander welke modellen het meest gekocht worden. Laat je inspireren door wat anderen na lang wikken en wegen als beste en mooiste zwembroek verkozen. Het bespaart jou wellicht heel wat tijd en je weet in elk geval zeker dat je de hipste modellen te pakken hebt als je voor een van onderstaande modellen gaat. 

Top 10 mooiste heren zwembroeken

 

   

  1. Is het je al opgevallen toen je ging zwemmen? Oranje is dé kleur van 2017! Deze comfortabele zwemshort van SHIWI is trouwens ook verkrijgbaar in neon-groen. Spulletjes berg je veilig op in de steekzakken aan de zijkanten en een zak aan de achterzijde.
  2. Deze hippe Speedo zwembroek is het meest populaire model uit de Speedo-collectie. Niet alleen doordat hij ook te koop is in diverse vrolijke kleuren, maar ook door zijn hoogwaardige materiaal waardoor hij extra bestand is tegen chloor en zeer snel droogt. Handig!
  3. Deze sportieve zwemboxer van Björn Borg zit dankzij het microfiber-materiaal strak om je lichaam waardoor draagcomfort en sportiviteit gegarandeerd is! Ook verkrijgbaar met diverse opdrukken.
  4. Deze (letterlijk) veelzijdige DIESEL zwemshort is ontzettend praktisch. Wanneer je je ene zwemshort even beu bent, draai je hem gewoon binnenstebuiten en heb je weer een nieuwe! Ook verkrijgbaar in kleuren blauw en rood/zwart.
  5. Deze felgekleurde stoere short met binnenbroek is uitgevoerd in blauw. De touwtjes zorgen voor een perfecte aansluiting zodat je de hele dag aan het strand of zwembad kunt spenderen. Met handige vakjes om geld of andere spulletjes in te bewaren.
 

 
  1. Een prachtig gestroomlijnd model van Superdry. Een elastische zwembroek waarin je je makkelijk en vrij kunt bewegen.
  2. Deze praktische O'Neill zwembroek heeft een floral print in schemerachtige kleuren met steekzakken en een kontzak. De zakken sluiten allemaal met klittenband. 
  3. Wijvallende zwemshort van Calvin Klein. De zwembroek is met touwtjes precies op maat af te stellen zodat je de hele dag kunt genieten van het zwembad of strand. Op de achterkant zit een zak met klittenbandsluiting. 
  4. Deze blauwe Speedo Aquashort heeft een zijdezachte touch, droogt super snel en het vormvaste materiaal beschermt de zwembroek tegen chloor. 
  5. Houd je van de kleur blauw? Dan is deze zwembroek perfect voor jou! De zwembroek heeft horizontale strepen in twee verschillende tinten blauw en verticale strepen bij de kontzak. Voorzien van twee steekzakken en de touwtjes aan de voorkant maken het tot een speels geheel.

Win een zwembroek naar keuze

Het is bijna Vaderdag en wat is er leuker je vader, man of vriend te verrassen met een trendy zwembroek? Wij mogen van Zwembroeken.nl maar liefst 3 x 50 euro shoptegoed weggeven bij minstens 100 liefhebbers. Laat ons via onze Facebookpagina weten in welke zwembroek jij je vader of partner het liefst ziet lopen en wie weet behoor je dan wel tot 1 van de winnaars! Dan kun je je vader verrassen met een nieuwe zwembroek, je mag kiezen uit de gehele collectie van zwembroeken.nl dus slagen doe je gegarandeerd! We zijn heel beniewd welk model zwembroek jij zou kiezen dus we kijken uit naar je reactie. See you there!
 
maandag 5 juni 2017
Roos
zwembroeken.nl, winactie, zwembroeken, heren, top 10