Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De sixties are back

Casual jurkjes

Het leuke van deze zomer is dat de kleding vrij casual is. Dat betekent dat het sexy is en ook nog eens lekker zit! Geen strakke kokerrokken en toren hoge hakken meer, maar mooie fladderjurkjes met leuke sandalen eronder. Je ziet deze zomer veel leuke tuniekjes en casual jurkjes. Deze zijn perfect voor naar een barbecue. Netjes, maar toch niet te strak. Neem een vestje mee voor in de avond. Doe er een paar laarsjes onder als het wat kouder is of sandalen als het warm is en je outfit is een compleet voor een gezellig feestje met vrienden.

 

Stylish sixties

Deze zomer zijn er een aantal trends vanuit de sixties terug in de mode. De cat eye zonnebril is een van de meest opvallende en je ziet hem al steeds meer op straat. Ook de retro jurkjes zie je veel. Het leuke aan deze jurkjes is dat ze vaak tot op je knie komen. Dit is een nette lengte die je goed naar je werk aan kunt. Combineer een retro jurkje met korte mouwen met een paar lage pumps en je hebt een chique stijl te pakken voor op je werk.

 

Streepjes

Elke zomer is er wel een trend waar eigenlijk niemand onderuit komt. Deze zomer is dat de streepjes fashion zoals de shirts van Mads Norgaard. Je ziet ze op T-shirts, broeken, rokjes, jurken en zelfs op schoenen! Met deze trend kun je leuk spelen. Als je van jezelf heel smal bent, kun je prima horizontale streepjes dragen. Ben je al wat steviger, ga dan opzoek naar kleding met verticale strepen om slanker te lijken.

 

zondag 24 mei 2015
Jhemyla
zomer