Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De sandalen-trends van komende zomer

De sandalen-trends van komende zomer

 

 

Huh, zijn sandalen nog wel van deze tijd? Veel mensen denken tegenwoordig dat sandalen niks meer voor nu is. Toch kan erg leuk en lekker zijn om op sandalen te lopen. Daarom zetten wij alle sandalen-trends voor jou op een rijtje! Je wilt er namelijk wel modern uit zien deze zomer!

 

Wel of geen sokken in je sandalen?

Je ziet het tegenwoordig erg veel, witte sokken in je sandalen. Is dat dan juist een trend of moeten we ze zo snel mogelijk uit doen wanneer je sandalen aandoet? Wij vertellen het je. Je moet natuurlijk aan doen wat jij mooi vind. Toch heeft het dragen van sokken in je sandalen voordelen. Draag je namelijk vaak schoenen zonder sokken, dan heb een grotere kans op infectie en voetschimmel, en met sokken aan krijg je natuurlijk minder snel blaren.  Je is natuurlijk niet leuk om tijdens de zomer met blaren te lopen. Het doet niet alleen zeer maar het heeft ook nog eens gevolgen die je absoluut niet wilt meemaken.

 
 
 
 

Standaard, glitters of juist lekker gek?

Als we het over sokken in sandalen hebben denk je al snel aan de standaard witte sokken. Dit jaar gaat het iets anders, de trend van dit jaar is namelijk om alle soorten en maten aan te doen. Je kan dan bijvoorbeeld twee verschillende sokken aandoen maar je kan er ook voor kiezen om glitter sokken aan te doen. Voordat je denkt dat je leeftijd een rol speelt, dat is niet zo. Je mag namelijk helemaal zelf weten wat je aan doen. Wij zeggen dan ook hoe gekker hoe beter!

 
 
 
 

Sandalen en steunzolen, gaat dat samen?

Je zal het misschien niet denken maar het kan toch echt, ook in sandalen kan je gebruik maken van steunzolen. Er zijn namelijk verschillende sandalen waar het mogelijk is om gebruik te maken van uitneembare zolen. Dit systeem biedt dan ook de mogelijkheid om gebruik te maken van steunzolen. Je wil namelijk gewoon tijdens de zomer kunnen genieten van de zon en de heerlijke tempraturen en niet de hele zomer rond lopen met zere voeten en alle andere klachten die er bij komen kijken. Daarom kan het erg belangrijk zijn om gebruik te maken van steunzolen. Let daarom goed op, gebruik je vaak steunzolen en zorgt dat er voor dat je veel minder last hebt van je voeten? Ga dan op zoek naar sandalen waar je inleg zooltjes in kan doen.

 
 
 
 

Welk model sandaal moet ik hebben?

Het belangrijk is om een mooi paar sandalen te vinden waar jij lekker oploopt en waar jij je fijn bij voelt. Het gaat er dan ook niet om wat voor model je koopt. Als het maar bij je outfit past. Je kan er dan voorkiezen om het bekende model te kopen maar je kan ook een van de nieuwere modellen kopen. Naast dat ze lekker moeten lopen en bij je outfit moeten passen is het ook belangrijk dat je weet wat je er mee wilt doen. Wil je bijvoorbeeld langs de zee lopen, ga dan voor waterbestendige sandalen.

 
 
 
 
vrijdag 4 juni 2021
Lizz