Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De push-up bikini

Laat het beste van jezelf zien met een push-up bikini! De speciale werking van dit bikinitopje zit hem in de beugel en de vulling. Hierdoor zal je lichaam van haar mooiste kant belicht worden, het zorgt voor een sexy look.

 
Push-up bikini’s bestaan al sinds de jaren ’70. In deze jaren werd lingerie steeds sexyer. Een push-up bikini accentueert je borsten en zorgt ervoor dat je decolleté groter lijkt. Hierdoor worden veel vrouwen zelfverzekerder en gaan dit ook uitstralen.  Push-up bikini’s zorgen voor ogenschijnlijk vollere borsten en hierdoor dus vaak zelfverzekerdere vrouwen. 
 
 
 

Hoe werkt de push-up bikini?

Een push-up bikini is bijna altijd voorzien van een beugel. Deze beugel ondersteund de borsten en zorgt ervoor dat ze niet gaan hangen. Ten tweede heeft een push-up bikini een volle padding onderin de cup. Deze paddings stuwen de borsten als het ware omhoog. Dit creëert het volle en grotere effect! Soms zijn deze paddings uitneembaar, zo kan je zelf kiezen of je het model met push-up of zonder push-up wilt dragen. Bovendien kunnen veel paddings niet tegen de wasmachine, dan worden ze vaak lelijk. 
 
Push-up bikini’s zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Je hebt inmiddels geen beugel meer nodig om het push-up effect te creëren. Zo zijn er ook al halterbikini’s die voor een push-up effect zorgen. 
 
woensdag 12 december 2012
Nena
push-up bikini