Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De prachtigste tunieken

Deze zomervakantie vind ik echt een prachtige zomervakantie! We hebben veel weken volop zon gehad, soms was het gewoon te warm in Nederland. Wie had dat kunnen bedenken? Het was echt een goede zomervakantie en heb er ontzettend van genoten (en nog steeds!). Alleen als het een paar graden minder wordt, koelt het ’s avonds wel wat sneller af. Daarom heb ik voor jou de mooiste tuniekjes uitgezocht.


Tussenoutfit

Tuniekjes zijn namelijk hartstikke handig en daarnaast ontzettend fashionable. Het is niet alleen een prachtig en elegant kledingstuk, maar je kunt een tuniek ook goed gebruiken als tussenoutfit. Bij jouw zomerse outfit kun je namelijk ’s avonds als het wat begint af te koelen gemakkelijk een tuniek aantrekken. Hierdoor krijg je het wat warmer en kun jij de avond fashionable door brengen!

Combineren

Daarnaast je een tuniek goed combineren met mooie zomerse slippers, een mooie grote strandhoed en een paar sieraden die jouw outfit helemaal af maken! Wij van Zwemkleding wensen jou nog een mooie zomervakantie en we hopen dat je prachtige tunieken kunt vinden voor jouw ideale avondoutfit.


donderdag 15 augustus 2013
Lisa
tuniek, tunieken, tuniekjes, tussenoutfit, afkoelen, koelt af, 's avonds