Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De Pilotenbril

Een zonnebril moet beschermen tegen de stralen van de zon, maar een zonnebril is ook een item waar we graag mee pronken. Veel mannen voelen zich stoerder met een zonnebril, terwijl vrouwen zich graag verschuilen achter een grote divabril. De pilotenbril werd daarom altijd als een stoer accessoire voor de man gezien. De laatste jaren komt deze bril ook in verschillende uitvoeringen voor de stoere vrouw!

 

Een pilotenbril hoort helemaal in het modebeeld korte spijkerbroek gecombineerd met een stoere top met studs. Dit geeft echt een stoere uitstraling, maar deze combi is zeker niet verplicht. Bij een mooie lange jurk bijvoorbeeld, staat een pilotenbril ook erg goed. Het haalt het chique van de jurk en zorgt voor een modieuze uitstraling!

 

Het leuke is dat de pilotenbrillen niet allemaal gelijk zijn. De keuze uit verschillende soorten glas is al groot. De één vindt bruin glas het mooist, terwijl de ander spiegelglas echt stoerder vindt. Voor vrouwen is de collectie wat uitgebreider, zij kunnen ook gaan voor een kleurtje, zoals roze.

 

De pilotenbril is er in verschillende prijsklassen. Voor de bekende Ray-Ban betaalt u al gauw 130 euro, terwijl de Bijenkorf al eigen merk pilotenbrillen verkoopt vanaf 12,50 euro. De pilotenbril is dus voor iedereen betaalbaar!

 

dinsdag 14 juni 2011
Bertine
Pilotenbril, zonnebril