Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De perfecte festival look

De festivals en de bekende feestjes komen er weer aan: binnenkort Freshtival in Enschede, Wish Outdoor in Noord-Brabant in augustus Strandfestival Zand in Almere en niet te vergeten Beat The Bridge in Arnhem! En nog een paar weekjes en dan is het, jawel voor de laatste keer, Koninginnedag! Dat wordt zeker weer één van de grootste feesten in Amsterdam met de vele feestjes, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt!

 

Festival look

Heb jij er ook al zin in? Het heerlijke warme weer, de zon dat schijnt op ons gezicht, lekker dansen op de mooiste muziek en heerlijk genieten van een biertje, glas wijn of een lekker cocktail! Gezellig met je vrienden en vriendinnen een perfect dagje hebben en.. natuurlijk wil je er ook goed uitzien. Daarom hebben wij de perfecte Festival Look voor jou uitgezocht!

Love to dance 

Zijn de festivalkaartjes binnen en zien wij jou ook op 30 april in Amsterdam? Nou nog hopen op mooi weer en laat de party’s maar beginnen! ..Maar natuurlijk niet zonder een spetterend outfit! Have fun bij het uitzoeken van jouw festivallook en wie weet zien we jullie op één van de festivals!

 

zaterdag 6 april 2013
Lisa
festival, dansen, gezellig, vrienden, vriendinnen, Koninginnedag, Amsterdam, Freshtival, Wish Outdoor, Beat the Bridge, bier, cocktail, wijn