Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De perfecte bikini...

Elke vrouw maakt het wel een keer mee: oeps, een iets te grote bikini gekocht! Op zich natuurlijk geen probleem, maar wanneer je dan een bezoekje brengt aan de duikplank of een glijbaan wordt het al snel een ander verhaal! Aan de andere kant is een net iets te kleine bikini ook geen pretje! Kortom: een perfect passende bikini is een must!

 

 

Ken je lichaam

En dan de grote vraag: hoe kom je nu aan de perfecte bikini? Het antwoord is: ken je lichaam, maar vooral: ken je cupmaat. Het is heel belangrijk om de juiste maat bikini te kopen. Niet alleen omdat het wat genante momentjes helpt voorkomen, maar ook omdat de ene vrouw meer steun nodig heeft dan de ander! Bovendien: in een goede bikini voel je je goed en dit straal je dan ook uit! Veel vrouwen weten niet wat hun cupmaat precies is. Wij hebben een hele goede manier gevonden om erachter te komen: bereken je cupmaat!

 

Cupmaat berekenen

Je cupmaat berekenen werkt als volgt:

  • Stap 1: Meet je borstomvang. Hierbij meet je je hele omvang over het midden van de borst. Je kunt hiervoor het beste een meetlint gebruiken.
  • Stap 2: Meet de omvang van je lichaam, vlak onder de borst.
  • Stap 3: Klik op “bereken nu”, en jouw cupmaat komt eruit rollen!  

 

Sale

Op zoek naar een goede bikini maar vind je bepaalde merken al snel te duur? Het einde van de zomer is al aardig in zicht (niet alleen wat het weer betreft!) en dat betekent: SALE in de badmodewereld! Honderden bikini’s voor een leuk prijsje! Bekijk hier de leukste sale-artikelen.

 

zondag 24 augustus 2014
Esther
Cupmaat berekenen, omvang, cupmaat, perfecte bikini