Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De nazomer in!

De zomer loopt langzaamaan op zijn einde. Het is een heerlijke zomer geweest waar we fijn van kunnen nagenieten. Wij krijgen altijd een glimlach op ons gezicht als we terugdenken aan de zomer en kunnen er nu weer een heel jaar tegenaan. Hopelijk heb jij ook van zo’n heerlijke zomer kunnen genieten! 
 
Als de zomer straks echt voorbij is, kunnen we natuurlijk onze bikini’s en badpakken opruimen en ook de slippers kunnen de kast weer in. Maar wat je zeker niet moet opbergen is je zonnebril! Dit item komt namelijk heel het jaar door van pas. Natuurlijk heb je hem nodig in de auto als je tegen een scherp zonnetje in rijd, maar je zonnebril komt veel vaker van pas. 
 
Stel je eens voor: het is herfst en je zit met je vriendin op het terras te genieten van het zonnetje dat je al weken niet hebt gezien. De zon is best fel, maar gelukkig heb jij je zonnebril nog in je tas! En herken je dat moment dat het in de winter net heeft gesneeuwd en je een heerlijke wandeling gaat maken? De zon weerkaatst scherp in de sneeuw, maar gelukkig heb jij je zonnebril nog!
 
Leg dus je zonnebril op een plek waar je hem snel kan vinden, want je weet nooit wanneer je hem nodig hebt. Maar eerst gaan we hopelijk nog nagenieten van een heerlijke nazomer met veel terrasjes, wandelingen en feestjes!
 
Wij kunnen natuurlijk niet wachten totdat we alweer bezig kunnen gaan met de nieuwste collecties badmode voor 2016. De eerste nieuwe collectie voor 2016 zal in september alweer beschikbaar zijn, we houden je hiervan natuurlijk op de hoogte.
 
donderdag 27 augustus 2015
Jinke
nazomer