Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De musthave van deze zomer: het badpak

Zoals we allemaal al wel aan de nieuwsberichten hebben gemerkt, wordt ons koude kikkerlandje toch een stukje warmer deze week. Ja, de lente komt er zelfs alweer aan! Van deze zonnige berichten word je spontaan ontzettend vrolijk! Het motto van deze zomer: doe eens gek! Gek met prints, gek  met kleur en.... gek met badpakken! Otto is helemaal op de hoogte van deze trend. 
 
Even een lesje geschiedenis. En dan wel de geschiedenis van het badpak. Vroeger was het heel normaal dat men naakt ging zwemmen. In het begin van de 19e eeuw werd het badpak geïntroduceert. Dit was niet het sexy modestatement dat we nu kennen, maar een lang gewaad tot aan de enkels met lange mouwen. Na verloop van tijd bedacht men dat de dames niet enorm aantrekkelijk waren in deze gewaden en werden de badpakken steeds korter en, niet onbelangrijk, sexier. Ook werden er steeds meer versiersels aan gehangen.  
 
 
Zo werden de badpakken steeds mooier en steeds eleganter. Vandaag de dag bestaan de badpakcollecties van Otto uit een heleboel verschillende soorten, maten en kleuren. Nadat de badpakken een aantal jaar terug helemaal uit waren, zijn ze nu helemaal hot! Wij hebben de leukste van Zwemkleding.nl voor je op een rijtje gezet! Geniet ervan......
 
 
dinsdag 5 maart 2013
Esther
Badpak, stijlvol, elegant, zomer