Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Onze nieuwe favorieten bij LASCANA

Wat hebben we toch een heerlijke zomer! Het bikini seizoen kan maar niet op en het einde is nog niet in zicht. We hebben nu zoveel meer redenen om meer dan 1 bikini of badpak in onze kast te hebben hangen, want die kunnen we nu dagelijks dragen. Wat is er nu leuker je badkleding af te kunnen wisselen en met elkaar te kunnen combineren, zodat je allerlei nieuwe looks kunt creëren? Zoek je nog een nieuwe bikini of badpak dan ben je bij lascana.nl aan het juiste (shop)adres, want dat is dé plek waar gedacht is aan wat een vrouw zoekt en nodig heeft om zich helemaal op haar best te voelen. Wij snuffelden tussen de allernieuwste binnenkomers en kozen onze favorieten. Kijk je mee?

 

Onze nieuwe favorieten bij LASCANA

Shop bekende merken en loop nooit kortingen mis

In de webshop Lascana.nl kan je terecht voor de meest hippe merken van dit moment, zoals Calvin Klein, S. Oliver, Buffalo, adidas Performance, Triumph, sloggi, Bench en natuurlijk ook LASCANA zelf. De badmode collectie bestaat uit bikini’s, tankini’s en badpakken, zwemshorts en die heerlijke mix & match items waar je eindeloos mee kunt variëren. Daarnaast is er volop keus voor dames met een grote maat. Het is heerlijk shoppen vanuit Lascana’s online winkel, want het gemak staat voorop. Je kunt via de zoekfilters aan de bovenkant en zijkant binnen no-time al je favo’s in een paar muisklikken bij elkaar vinden, waardoor een keus maken makkelijker is dan in een echte winkel. Bovendien loop je op deze manier nooit kortingen mis want welke items in de sale zijn valt meteen op.

Nieuwste bikini's

De site staat elke keer weer vol met de mooiste bikini's. Denk je dat je alles wel gezien hebt, dan kan je de volgende dag zo weer tussen al die nieuwkomers rondneuzen. Helemaal een shophemel als je lekker zelf wilt kiezen welke top je graag bij je bikinibroekje wilt dragen, want met al die losse tops en broekjes kan je eindeloos mix & matchen. Zo kan je een bikini perfect op jouw unieke lichaam afstemmen. 

 

      

Welke kies jij?

Wil je liever een 2-delig setje kopen, dan kan je ook je hart ophalen. Wij waren bijvoorbeeld meteen weg van die beugelbikini in bandeaumodel van Venice Beach. Het patroontje deed ons denken aan die prachtige oogverblindende schitteringen in het water en je schouders worden lekker bruin zonder vervelende witte strepen op je schouders. Ook de kleurige HOMEBOY bikini is 2-delig en heeft eveneens afneembare bandjes voor de perfecte browning. Let ook eens op dat speelse gespje met ruche aan de voorkant en aan de zijkant van het broekje zitten die ook. Ruches zijn hartstikke in, dus je loopt er niet alleen mooi, maar ook supertrendy bij! 

Aparte tops en broekjes

Zoek je een bikinitop met kleine cupmaat en een leuke print, dan heeft LASCANA een mooie bruin gedessineerde bandeautop voor je. De flower-print en kleine stippen kan je mixen met allerlei broekjes in de kleuren blauw, roze of bruin. De cups hebben uitneembare vullingen en er zitten ook bandjes bij, voor als je even een rondje gaat lopen. Aan de zijkant zitten baleintjes, zodat je optimale steun hebt, ook tijdens het zwemmen! Houd je meer van frisse waterkleuren dan heeft KangaROOS een mooie bikini, dit model is ook verkrijgbaar in tankinitop en de hotpants past er perfect bij. Klik gerust op de afbeelding en laat je verleiden door nog veel meer moois wat je daar tegenkomt!

 

      

Nieuwe badpakken

Het badpak is tegenwoordig helemaal trending en daar zijn we heel erg blij mee, want geen enkel ander badmode item kan je figuur zo mooi doen uitkomen. Bovendien geeft het veel comfort en maskeert het moeiteloos je probleemzones. Met een badpak die op je lijf geschreven is, worden je ronde vormen nog eens extra mooi benadrukt en zie je er heel erg sexy uit. Kijk maar eens naar onze top 4 favo nieuwe binnenkomers. 

Een mooi silhouet

De petit fleur badpak heeft een prachtige bloemenprint en een shaping-inzet voor een optisch mooi silhouet. Het badpak van LASCANA heeft dit ook en door de zwarte banden aan de zijkant, krijg je dat ideale zandloperfiguur. Voor sporty girls is er de chiemsee badpak met sportieve print en lage ruglijn. Venice Beach komt met een supervrouwelijk zwart badpak met rijgkoortjes voor en heeft een modieuze modellerende body. 

Ook voor vrouwen met grote cupmaat en smalle taille

Bikini’s met een bloemenprint, stippen, leuke dierenprints of sportieve strepen..you name it. Kan je bij andere webshops nooit slagen omdat je bijvoorbeeld een grote cupmaat hebt en een smalle taille, dan zal Lascana.nl zeker je favoriete plekje om te shoppen worden, want er wordt ook gedacht aan vrouwen met een cupmaat 70F of meer. Het bijzondere aan deze webshop is dat het ook een eigen huismerk heeft die zeker niet onder doet aan de andere merken badmode en lingerie en daarbij ook lekker veel aanbod heeft in badmode en lingerie voor vrouwen met mooie volle borsten en verder heel slank zijn.

Bekijk de hele collectie

Dé tip die we je willen geven, als je desperately op zoek bent naar die ene mooie droom bikini en lekker veel keus wilt hebben tussen onnoemelijk veel modellen, merken en dessins, is dat je de gehele LASCANA collectie eens moet bekijken, bewonderen en...die ene cutie aan de haak slaan. Have fun!

 

dinsdag 7 augustus 2018
Roos
Lascana.nl, webshop, zwemkleding, badmode, nieuwste collectie