De mooiste bikini’s van 2019

Hallooooo bikini’s, daar zijn ze weer! De zomer is in zicht! Tijd om nu al goed rond te kijken en te snuffelen tussen de nieuwe collecties badkleding van dit jaar.

 

bikini trends 2018


Wat is on trend en wat is uit de mode en ‘’welke bikini past bij mij’’ zal je jezelf nu ook vaker afvragen dan in de winter. Tja, elk seizoen brengt zijn eigen luxe problemen. We hebben het ermee te doen ;)

Alle zwemkleding op 1 site

Voor mooie bikini’s moet je natuurlijk bij ons zijn, we hebben ze van alle populaire webshops verzameld op 1 website, zodat jij alles in 1 overzicht hebt met alle kortingen en actiecodes die op dit moment gelden.

 

                            

Bikini’s met meeste korting

Alle trendy strandmode en zwemkleding vind je hier en we beloven je: je kijkt je ogen uit! Om je makkelijker een keuze te laten maken, kan je via de filters bovenaan de pagina zoeken op de goedkoopste, nieuwste of meest populaire bikini’s en welke op dit moment de meeste korting hebben. Erg fijn!

Welke bikini staat mij goed

Welke bikini jou goed staat is bij bikinishoppen altijd wel een hot item. Paskamer in en uit hoeft bij ons niet, dankzij onze handige badmodewijzer (waar je kunt lezen welke bikini het beste zit bij jouw figuur) en dankzij de handige retourservice van de meeste webshops, kan je zoveel passen als je maar wilt en houd je lekker de fijnste bikini over.

 

 

Wat wel en wat niet dragen op het strand

We helpen je hieronder met wat handige tips bij 3 veel voorkomende figuurproblemen, maar voor een uitgebreide handleiding adviseren wij je om verder te lezen in onze handige bikini handboek.

Bikini voor dikke buik

Een buikje heeft bijna iedereen, de een houdt hem in en de ander niet, maar jij zit er maar mooi mee en je durft al helemaal niet in een bikini. Zonde, zeggen wij, want voor een buikje hoef je die mooie bikini echt niet te laten liggen. Met een opvallend en veelkleurig bikinibovenstukje leg je het accent weg van je buik naar je borsten en met een high waist bikini broekje (hoge bikinislip) moffel je eventueel je buikje weg. Voorbeelden?

 

    

Welk bikinibroekje past bij dikke billen

Ben je een vrouw met mooie ronde billen die in verhouding aan de grote kant zijn, dan zijn bikinibroekjes vaak een lastig shopitem. Bij het model op de foto staat die bikinislip altijd fantastisch, maar zodra jij hem aantrekt zakt je enthousiasme én zonnige humeur je meteen in de schoenen..eh..flipflops. Wij hebben een paar mooie voorbeelden die jou fantastisch staan. Tip: zorg dat je bikinibroekje je achterste optisch kleiner doet lijken. Dit doe je door een effen donkere kleur te dragen met een broekje die je billen net niet helemaal bedekken en liefst wat hoger uitgesneden is aan de achterkant, waardoor je billen kleiner en dus smaller lijken en je benen een stuk langer.

     

 

Bikinitopjes zoeken voor cup A

Je zou misschien denken dat je in een bikini te veel bloot geeft van jezelf en wanneer je niet blij bent met je cupmaat, je een bikini wel kunt skippen. Niet doen, er zijn nu zo ontzettend veel mooie borst vergrotende tops online te vinden! Zonder een operatie te hoeven ondergaan, lijken je borsten in deze bikinibovenkantjes wel 1 tot 2 cupmaten groter. Deze moet je sowieso even bekijken voor een gegarandeerd mooie vol decolleté die je met cup A al kunt dragen.

                              

 
 
 
 

Lees ook: De nieuwste badmodetrends van 2019