Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De monokini: vrouwelijk en elegant

Vaak gaan nieuwsitems over bikini's en badpakken, maar zo worden de prachtige monokini's helemaal vergeten en een beetje achterwege gelaten, terwijl zij juist aandacht verdienen! Monokini's zijn zo vrouwelijk en enorm sexy. Monokini's staan elegant en zijn zo uniek, omdat ze net wat anders zijn dan de normale bikini en/of badpak. Een monokini geeft juist iets extra's!

Musthave voor deze zomer

De monokini wordt steeds populairder en dit jaar zijn ze mooier dan ooit. Vrouwelijke en elegante badmode is echt de trend van deze zomer! Stel, je vindt je navel niet zo mooi, dan is deze badmode enorm geschikt. Door een monokini te dragen loop je zelfverzekerd over het strand en straal jij als nooit te voren! 

Geschiedenis

Even een stukje terug in de tijd. In het jaar 1964 zijn de eerste monokini's bedacht en ontworpen door Rudi Gernreich, een Oostenrijker in Amerika. Het begon met een geheel badpak, waar vlak onder de borsten een stuk was uitgesneden, waardoor je borsten werden ontbloot. Er liepen alleen twee riemen over de schouders. Tegenwoordig zijn er zoveel varianten van monokini's, voor ieder wat wils! 

 

Hieronder staan de mooiste monokini's en ik hoop dat er wat voor jou tussen zit!

 

woensdag 17 april 2013
Lisa
monokini, monokini's, elegant, vrouwelijk, musthave, zomer