Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De Monokini

De allergrootste trend op badmode gebied is dit seizoen wel de monokini! Dit is een zwemkledingitem dat tussen een badpak en een bikini inzit. Het broekje en de top zijn met elkaar verbonden. Dit kan door een helemaal aangesloten stuk stof met hier en daar gaten of met alleen een paar bandjes. 
 
Het voordeel van dit zwemkledingstuk is dat het erg flatterend is. Heb je last van een buikje? Of zit jij met je love handles? Met een monokini kun je dit op een heel hippe manier verbergen! 
 
Een heleboel erg bekende celebrities zijn al gespot met de monokini. En zeg nou zelf, als grote sterren zoals Rihanna en Jennifer Lopez een monokini dragen, moet de monokini wel helemaal hip zijn!
 
 
 
 
 
De monokini is vooral zo leuk omdat er zo veel verschillende soorten zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te koop! Met riempjes, bandjes, kraaltjes en ga zo maar door. Ga jij dit jaar voor de enorm hippe monokini? Kijk dan gauw rond en vind jouw perfecte monokini! Dan ben jij net zo hip als de grote sterren en kom je deze zomer goed beslagen ten ijs!  
 
vrijdag 8 mei 2015
Jinke
monokini, zwemkleding, zomer