Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste strandartikelen voor op vakantie

De leukste strandartikelen voor op vakantie

Er zijn mensen die houden van de zon, maar er zijn ook mensen die toch nog iets leuks doen tijdens het genieten van de zon en de zee. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de leukste strandartikelen voor op vakantie. 
 

Je favoriete strandbal

Sommige mensen gaan er helemaal mee los en anderen vervloeken hem omdat hij over hen heen komt rollen terwijl ze lekker liggen te zonnen. Maar omdat je vast niet de enige bent die met een strandbal in de weer gaat, kan dat nog wel eens situaties opleveren waarin jij opeens je favoriete strandbal kwijt bent. Dat wil je natuurlijk niet op vakantie. Het is bij sommige winkels dan ook mogelijk om je favoriete strandbal te laten bedrukken.

 
 
 
 

Volleybal 

Tijdens je vakantie langs de kust is ook heerlijk om af en toe even sportief bezig te zijn. lekker wandelen langs het water, fietsen door de duinen of joggen over de boulevard of misschien nog wel het leukste volleyballen op het strand samen met andere vakantiegangers.  Naast dat je heel erg goed kan lachen en ook nog eens sportief bent is het overal wel mogelijk om te volleyballen. Het is dan ook het leukste dat je het op een strand doet. Bij steeds meer strandtenten staat een net opgesteld waar je met wat vrienden of andere strandgangers een heerlijk potje kunt volleyballen in het mulle zand. Daarna kan je samen met je teamgenoten een heerlijke cocktail drinken bij de strandtent. 
 
 
 
 

Badminton

Iedereen heeft het wel eens gedaan, badminton. Wie vond dat nou niet leuk? Bijna iedereen wordt er vrolijk van en probeert de shuttle zo hard mogelijk te raken en de tegenstander te laten rennen. Elkaar een beetje dollen en elkaar moe maken, dat is eigenlijk wel het doel van badminton. Uiteraard wordt hier dan ook heel erg gelachen.  Natuurlijk wil iedereen winnen als ze een wedstrijd spelen, maar tegelijkertijd hebben badmintonners heel veel respect voor elkaar. Bij de wedstrijden op een lager niveau, is niet altijd een scheidsrechter aanwezig en zeker geen lijnrechters. Dit betekent dat de spelers echt eerlijk moeten zeggen of de shuttle in of uit is. over het algemeen doen de spelers dat dan ook. Waarschijnlijk heb je badminton wel al eens in een sportzaal of buiten op de tegels gespeeld. Wat is er nou leuker dan badminton spelen in het mulle zand en naast het lekkere eten ook nog iets aan je conditie doen. Dat is toch een combinatie die je echt wil hebben tijdens je vakantie. Een ander voordeel aan badminton is dan ook dat je voor een paar tientjes al een goede set hebt kunnen scoren. Je kan een badminton set namelijk wel op elke hoek van de straat kopen. Bij elke strandtent kan je namelijk wel een set kopen waarvan jij vervolgens je hele vakantie plezier kan hebben. Dat is dan toch ook wat je wilt tijdens je vakantie? Plezier, genieten en ook nog een beetje gezond naast het eten om. Een perfecte vakantie voor ieder mens.
 
 
 

 

dinsdag 17 augustus 2021
Lizz