Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste festivalbikini's

Dit weer is nou perfect festival weer! Heerlijk warm en genieten van een lekker zonnetje. De leukste festivals zitten er ook alweer aan te komen, dus dat betekent: festival-outfit-stress! Om je een beetje op weg te helpen, kunnen we natuurlijk beginnen met het kiezen van een geschikte festivalbikini.

 

 

Een outfit voor een festival is lastig om te kiezen. Je kan natuurlijk de weerberichten goed in de gaten houden, maar in Nederland weet je het maar nooit. Daarom is een outfit die opgebouwd is uit verschillende lagen heel belangrijk. Zo kan je doorgaan met feesten tot in de late uurtjes en heb je geen last van eventuele kou of regen.

 

De ideale festivaloutfit heeft dus meerdere lagen, ook een bikinilaag. Het is hierbij belangrijk dat de bikini perfect zit en goede stevigheid biedt voor tijdens het festival. Je moet je lekker vrij kunnen bewegen in jouw bikini. En natuurlijk moet de bikini ook nog eens heel vrolijk zijn, lekker vrolijke prints of vrolijke kleuren of een combinatie hiervan. Met een goede bikini ben jij de eyecatcher van het festival!


zondag 7 juli 2013
Esther
Festivals, lekker weer, bikini, outfit