Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste date ideeën voor in de zomer

Jammer genoeg laat de zon ons nu nog een beetje in de steek, maar wees niet getreurd! Vanaf volgende week belooft het heerlijk weer te worden. Er is voorspeld dat de zon volop zal schijnen en de temperatuur rond de 27 °C zal worden; het ideale moment om de buitenlucht in te gaan dus! Er zijn allerlei leuke, romantische activiteiten die je met je vriend of man kunt doen als het lekker weer is. Wij hebben de leukste date ideeën voor jullie op een rijtje gezet. 

 

 

Picknicken

Als de zon lekker schijnt is het een ideaal moment om met je lover te gaan picknicken. Spreek met hem af in het park, op het strand, of op een andere mooie locatie bij jullie in de buurt. Zorg voor een kleedje om op te zitten en neem mee wat jullie lekker vinden! Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een wijntje, fris, of juist bier; een lekker stokbroodje, druiven, of olijven. Nu kunnen jullie samen in de zon genieten van een drankje, lekker eten en elkaar. Er is niet veel voor nodig en het is niet duur, maar wel super romantisch! Pas wel op dat jullie niet verbranden in de zon. Een leuke zonnebril en trendy zonnehoed zijn echt een ‘must’, ze beschermen goed tegen de zon en ze staan ook nog eens fantastisch!

 

Varen

Met lekker weer is het een super leuk idee om te gaan varen. Je kunt heel makkelijk een bootje huren en door de grachten of op een meertje varen. Ook vind je bij ons rubberboten en kano’s, waarmee je lekker het water op kunt. Nadat jullie je goed ingesmeerd hebben, kunnen jullie op de boot lekker zonnen in je bikini of badpak. Het is verstandig om iets warmers mee te nemen voor als het wat frisser wordt. Neem een T-shirt mee of een strandjurkje, die je aan kunt doen als je het te koud krijgt in je bikini. Het is handig om een tas mee te nemen met lekker eten en drinken, jullie zitten natuurlijk wel een paar uur op het water! Wij hebben dé leukste strandtassen van dit seizoen in onze collectie en weten zeker dat er iets leuks voor jou bij zit!

 

Dagje strand

Op  een warme zomerse dag is er niets lekkerder dan naar het strand gaan! Jullie kunnen heerlijk afkoelen in de zee en genieten van het zachte windje op het strand. Wij hebben veel bikini’s en zwembroeken in ons assortiment die een sneldrogende werking hebben, ideaal voor wanneer je na het zwemmen het terras op wilt! Jullie kunnen natuurlijk ook iets actievers doen zoals volleyballen,  frisbeeën, of romantisch wandelen langs de branding. Doe wat jullie leuk vinden en het wordt gegarandeerd een geweldige dag! Jullie kunnen lekker genieten van elkaar en ook nog eens lekker bij kleuren. Neem na het lezen vooral een kijkje in ons assortiment bikini’s of zwemshorts om er zeker van te zijn dat jullie er ‘fashionable’ bij lopen!

 

 

Tip: Kijk samen de zonsondergang terwijl jullie dineren op het strand. Je kunt eventueel kaarsjes meenemen en die om jullie handdoeken heen zetten; dit maakt het nog romantischer!

 

Je kunt heel veel andere activiteiten samen doen met je date, maar wij vonden deze het leukst en meest romantisch! 

 

zondag 28 juni 2015
Lisa Wolf
Date, romantisch, zon, zomer, bikini, strand, zonnebril, zwemshort, zonnehoed, boot