Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste bikinitrends van 2013

2013 is een jaar van veel verschillende trends. Het is het jaar dat alles kan en alles mag. Je ziet veel verschillende printjes voorbij komen, maar je ziet ook heel veel verschillende kleuren, of ze nu zacht of hard zijn. Om een beetje orde te scheppen in deze overdosis aan trends, hebben we globaal drie trends onderscheiden.

 

 

1. Prints: Edgy of cute?

Het jaar 2013 staat helemaal in het teken van verschillende soorten prints. We hebben er al een paar langs zien komen: de wereldse prints, grafische prints, zwart wit prints, bloemenprints, dierenprints en niet te vergeten de Amerikaanse print. Lekker gek, lekker fleurig en ontzettend fun! Met deze prints kun je je helemaal kleden naar je gevoel: voel je je enorm cute vandaag? Dan ga je toch voor de schattige bloemenprint. Of voel je je misschien wel heel erg edgy en stoer? Dan kies je natuurlijk voor een leuke grafische print. Lekker afwisselen, mixen en matchen en jij bent sowieso klaar voor de zomer!

 

2. Kleuren, kleuren en nog eens kleuren!

Ook kleuren zijn dit jaar niet meer weg te slaan uit de kledingrekken. Stoere felle neonkleuren of ga je toch voor de schattige zachte pasteltinten? Het maakt niet uit, want wat je ook kiest: het kan allemaal! Erg leuk, maar ook erg praktisch dus, zo veel verschillende trends!

 

3. Bandeaubikini: ‘Bikini 2013’!

De bandeaubikini kan toch wel met trots de titel ‘Bikini 2013’ dragen. Deze bikini is enorm sexy, vrouwelijk en leuk. De meeste bandeaubikini’s zijn zo gemaakt dat je de bandjes eraf kunt halen, dus dat je hem strapless of vast kunt dragen. Lekker gevarieerd, daar houden we van! Of de bandeaubikini leuk gedrapeerd is of dattie een leuke print heeft, er is keuze genoeg!

 

Wat kies jij?

Het leuke aan dit jaar is dat ALLES kan en hoe gekker hoe beter! Dus mix een keer een top met een te gekke print in pasteltinten met een neonkleurig broekje. Doe lekker gek en ga helemaal los met alle verschillende trends van 2013! Wij hebben nu al zin in de zomer en ik ben benieuwd hoe jullie ons verrassen! Met welke trend ga jij sowieso mee dit jaar? Laat het ons weten! 

 

donderdag 28 maart 2013
Esther
Trends, hip, verschillend, kleurrijk, prints