Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste bikiniprints voor deze zomer

Ga jij deze zomer voor een kekke print of juist een mooie effen kleur? Waar je ook voor kiest, een leuke bikiniprint is nooit mis! Wij zetten hier met liefde de leukste printjes voor je op een rijtje. 

1. De polkadot

Een tijdloze bikiniprint is de polkadot. De polkadot werd populair in de jaren 70 en is sindsdien niet meer uit het (bad)modebeeld weg te denken! Ga voor een klassieke zwart-witte print of een mooie zomerse kleur met stippen, zoals deze blauwe polkadotbikini hieronder. 

 

Bodyforming badpak van LASCANA | zwart met witte stippenLASCANA bikinibroekje in retro-look met stippen

2. Stripes, stripes, stripes

Niet zo van de stippen? Ga voor een mooi streeppatroon! Niet alleen zijn strepen zeer stijlvol, ze kunnen ook zorgen voor een optische illusie. Zo lijk je met diagonale en verticale strepen slanker. Bikini's en badpakken met strepen zijn bovendien heel mooi te combineren met een strandrok of omslagdoek! 

 

Flatterend Opera badpak voor grote en kleine maten met sportieve strepen

3.Bloemetjes 

Bloempatronen oubollig? Helemaal niet! Fleur je badmode garderobe op met een vrolijke bloemenprint. Bekijk deze trendy bikini's met flower-print hieronder en stijg direct naar tropische temperaturen.

 

 

4. Duotone kleuren 

Het was al een trend in 2017, maar ook in 2020 zijn deze prints weer helemaal hip! Duotone, ook wel bekend als 'twee-kleurig', staat voor een print die bestaat uit twee felle kleuren.
 

 Tweekleurige bandeaubikini met beugels

 
 
donderdag 23 januari 2020
Webba