Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De leukste bikini's voor meiden

Meisjes willen er nu eenmaal mooi uitzien. Grote meisjes (lees vrouwen) trouwens ook! Het is van alle tijden en als je een dochter, nichtje of zusje hebt weet jij er alles van. Al van jongs af aan heeft make-up ‘’zoals mama dat heeft’’ een enorme aantrekkingskracht, de hakken worden uit de kast gehaald en de kettingen hangen met bosjes om de hals, mama’s bikinitopje wordt gepast.. Of het mooi is, dat is de vraag, maar de liefde voor er mooi bij willen lopen en je mooi voelen zit er al vroeg in. En geef ze eens ongelijk. 

Op zoek naar die éne bikini

Ook in je bikini wil je er als echte ‘’meid van deze tijd’’ bijlopen. En waar kan je nou beter advies krijgen en inspiratie op doen dan bij ons? Wij weten álles af van de kekste, hipste en vetste zwemkleding voor meiden, onze site staat er immers barstensvol mee. En oh oh oh wat een keus! Laat ik je helpen door een paar mooie bikini’s en bikinimerken die ons opvallen uit te lichten en schroom vooral niet samen met die leuke girl eens lekker (met een kopje thee erbij) door onze site te snuffelen op zoek naar die éne bikini waar je als meisje op je allermooist in voelt!
 
De leukste bikini's voor meiden

Hipper de hip in je bikini met ruches

Wat je veel zal zien dit seizoen en waar zeker weten elk meisje enthousiast ‘’die wil ik!!!’’ van gaat gillen, zijn bikini’s met modieuze franjes, ruches en ruffles. Het staat speels en vrolijk, geen wonder dat het  zo’n aantrekkingskracht heeft op meiden. Een vrolijke effen kleur is leuk om mee te mix & matchen, of ga voor een vrolijke hippe print op het bikinibroekje dat mooi matcht met de kleur van het bikinitopje. Met verschillende kleurtjes en prints stel je in een handomdraai een bikini samen in je eigen unieke stijl. Jonge meiden zijn daar als ware fashionista’s in de dop zeker niet ongevoelig voor. Mix & Match er op los en be your own trendsetter girl!
 
Brunotti en Protest bikini's voor meiden

Bikini voor de sporty girls

Voor de sportieve trendy meiden moet je eens gaan kijken tussen de bikini’s van Protest en Brunotti. Ik waarschuw je alvast, het zal niet eenvoudig zijn om uit al die mooie bikini’s de állermooiste te kiezen. Ze zijn allemaal zo leuk! Hebben hebben hebben! Ook dit jaar bevat Protest een grote collectie unieke meisjes zwemkleding met shorts voor de stoere dames, hipsters of bikini’s met een bijpassend rokje voor de echte meisjes meisjes. Wat je veel ziet is de ‘’all over print’’ met vrolijk gekleurde effen bandjes aan de top en de tailleband aan het broekje. Dit geeft het een sportieve look en is prachtig te combineren met de beachshorts uit de protest collectie. Brunotti is een echt ‘’all boardsports’’ merk, dus ook hier zie je de sportieve look terugkomen in de collectie. Actieve meiden die lekker willen rennen op het strand en zorgeloos willen spelen in het zwembad zullen zich als een vis in het water voelen met zo’n sportieve bikini van Brunotti. En heb je ook al in de collectie gekeken van Otto? Ik heb namelijk nog een mega tip voor je! Tot en met 16 mei heb je nog 15% korting op de hele collectie van Otto. Dat is nog eens mooi meegenomen! 
 
De leukste bikini's

Fantastische bikini’s vind je op Zwemkleding.nl

Het beste kan je natuurlijk lekker gaan rondneuzen. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Om alvast in de stemming te komen heb ik wat leuke meisjes bikini’s voor je op een rij gezet die op zwemkleding.nl te vinden zijn. Wie weet breng ik je al op een idee. Zo niet, dan zijn er nog genoeg fantastische bikini’s voor meiden te vinden op onze site. En wat is er leuker dan straks de big smile en de stralende ogen te zien van die leuke lieve meid als straks het pakje met de bikini van haar keuze door de brievenbus valt! Daar kan geen zonnetje tegen op toch?! Have fun! 
 
 
 
 
zaterdag 14 mei 2016
Roos
bikinis, meiden, meisjes, meisjeszwemkleding