Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De lente heeft een streepje voor

Strepen zijn echt helemaal hot en trending. Verticaal, horizontaal, diagonaal.. welke kant hij ook op gaat, de streep heeft dit modeseizoen in alle opzichten een eh..streepje voor. In lekkere felle clashende kleurencombinaties, of gewoon heerlijk rustig in 1 tint, het maakt allemaal niet uit, het is streep voor en streep na. Ook de klassieke Bretonse streep zie je weer terug en als je al in de etalages hebt gekeken, zie je die ook overal tevoorschijn komen op shirts en blazers. 

 

Sportieve tankini top met strepen

Niemand minder dan Coco Chanel maakte ooit de marine look hip tot en met en zelfs nu kunnen we deze beroemde mode queen als voorbeeld nemen, want de bekende streep met daaronder een witte wijde broek, (zoals zij hem het liefste droeg) is ook nu weer een top combinatie. Wat dacht je van een oogstrelende tankini top of bikini top met sportieve strepen, met daaronder een mooie witte strandbroek? Oelalaaa oui oui!

 

de_lente_heeft_een_streepje_voor_heren_zwembroek 1        de_lente_heeft_een_streepje_voor_heren_zwembroek_2        de_lente_heeft_een_streepje_voor_heren_zwembroek_5   

Mannen zwemkleding in marine look

Tijdloze klassiekers, zoals the little black dress en het Chanel pakje zijn al decennia lang door vrouwen gedragen en ook de trui met blauwwitte strepen is een overbekende klassieker. Niet alleen zag je er Brigitte Bardot en Marilyn Monroe in schitteren, het was ook de lievelingstrui van bekende mannen zoals Pablo Picasso en Kurt Cobain, de frontman van Nirvana. Dus ja, ook voor mannen is de streep the way to go. Kijk en klik maar eens op bovenstaande en onderstaande voorbeelden.  Zit er niets voor je bij? Deze site staat vol met zwemkleding met strepen, kijk gerust eens rond!

 

 
vrijdag 24 maart 2017
Roos
strepen, zwemkleding, trend