Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De lage knot, helemaal in!

Je ziet ze steeds vaker de lage knot! En ik geef ze groot gelijk, want de lage knot staat echt heel leuk! Het oogt erg chique, elegant, stijlvol, maar ook erg lief en schattig.

Beach-look

De lage knot is een perfecte look voor een heerlijk dagje strand! Een lage knot oogt heel fris en zomers, maar ook word je overal lekker gekleurd door de zon. Je haar zit mooi en stijlvol vast, waardoor je geen ‘witte’ plek krijg door je, anders, loshangende haren! En het staat natuurlijk super lief als je op het strand loopt in je leuke bikini of in je mooie strandjurk!

Romantic-look

Ook is de lage knot ideaal om na een lekker dagje strand heerlijk te genieten op één van de strandterrasjes en om daarna gezellig te gaan stappen! Heb je een date met één van de leuke jongens die je hebt ontmoet op het strand? Houd dan vooral je lage knot in! Het geeft je naast je elegante look ook iets schattigst en zo heb je de perfecte romantic look!

 zwemkleding_lage_knot

De lage knot razend populair

De lage knot is al veel gezien bij beroemde sterren zoals Jennifer Lawrence, Taylor Swift, Jessica Alba, Lauren Conrad en Amanda Seyfried. Zij zijn echte modeiconen, dus je weet dat je goed zit met dit kapsel, ook op het strand of in het zwembad!

 

 

 

 

vrijdag 5 april 2013
Lisa
lage knot, mooi, stijlvol, schattig, beach, romantic