Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De Jumpsuit

Drie jaar geleden kwam de jumpsuit in de mode en sindsdien is deze niet meer weg te denken. Sterker nog, de jumpsuit is alleen maar populairder geworden! Vooral als zomer item mag de jumpsuit niet ontbreken in de kast. Voor alle mensen die zich afvragen wat een jumpsuit is, volgt hier een kort omschrijving: Een jumpsuit is een top en een (korte) broek die aan elkaar vast zitten. Jumpsuits zijn gemaakt van dunne, wijdvallende stoffen. Dit zorgt er voor dat het comfortabel zit.

 

Een jumpsuit is er in een lange en een korte variant. De lange variant is geschikt voor het Nederlandse weer. De benen zijn hierbij helemaal bedekt, maar de top is vaak in de vorm van een hempje. Leuk te combineren met een spijkerjasje en high heels! Een lange jumpsuit is trouwens erg geschikt voor vrouwen met korte benen. Doordat de jumpsuit één geheel is, lijken de benen langer. Met een paar pumps er onder wordt dat effect alleen nog maar groter. Een lange ketting doet de outfit breken en dit is dan ook de perfecte accessoire om de jumpsuit mee af te stijlen.

 

Voor warme dagen of een zon vakantie, is de korte jumpsuit meer geschikt, ook wel een jumpshort genoemd. Deze is gemakkelijk voor het strand, om over de bikini te dragen. Wandelen aan de boulevard kan ook met een korte jumpsuit. Kies dan voor sierlijke slippers en wikkel een aantal zomerarmbandjes om de pols. Bruine benen zijn wel een vereiste bij de korte jumpsuit. Heeft u geen bruine benen van u zelf? Gelukkig bestaan er zelfbruiners!

 

 

 

Een effen kleurige jumpsuit kan altijd en kleuren zoals bruin en zwart zijn erg leuk voor koude dagen. Wordt het echt een zomerse dag? Dan zou ik lichte kleuren zoals wit en beige aanraden. Ook erg leuk zijn de bloemetjesprints op de jumpsuits of wat dacht u van een tijgerprintje? Spijkerstof staat trouwens ook erg leuk! Printjes, kleuren en modellen genoeg! Aan de jumpsuit ligt het niet! Bent u al overtuigd?

zondag 3 juli 2011
Bertine
Jumpsuit