Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De herfst en winter kleuren

De zomervakantie is al een tijde voorbij en de herfstvakantie is ook alweer voorbij. De meesten zijn weer aan het werk of naar school gegaan. Het wordt langzaamaan kouder en donkerder buiten. Voor mooie herfstdagen moet je natuurlijk ook een bikini of zwembroek in je kast hebben, want zonder kun je niet zwemmen natuurlijk. Hier heb ik een aantal mooie winterkleuren die makkelijk te mixen en matchen zijn en ook goed passen bij een mooie herfst/winterdag. 

 

Grijs

Ook wel Stormy Weather genoemd. Zonder grijze kleur is het geen herfst of winter, alleen al de lucht vaak al helemaal grijs. Ook grijs kun je perfect combineren met vrolijke of donkere kleuren. Alles past goed bij grijs, waardoor het een mooie kleur is voor een gemixte grijze bikini

 

Grijs/Groen

De perfecte omschrijving van Desert Sage, deze kleur is heel neutraal en daardoor goed te combineren met allerlei andere kleuren. Deze kleur is het beste te combineren met neutrale herfstkleuren en niet al te felle zomerkleuren. 

 

                                   

Groen/Blauw

De kleur wordt ook wel Biscay Bay genoemd, dit is een prachtige kleur die doet denken aan de zee voor de kust van Amerika. Deze kleur past goed bij lichtgrijze of lichtere kleuren zoals roze of geel. Deze kleur is zeker geschikt voor een mooie herfstbikini

 

Donkerblauw/Grijs

Ook wel Reflecting Pond genoemd. Deze kleur is zo donker dat het donkergrijs of soms zwart lijkt. Deze kleur is perfect te combineren met verschillende kleuren, zowel donker als licht als fel.

 

                          

Okergeel

Dit ziet er misschien uit als een vieze kleur, maar zolang je de naam Oak Buff gebruikt, komt de schoonheid van de kleur naar voren. Deze kleur is met allerlei soorten kleuren te combineren, maar ook met een kleur als bijvoorbeeld beige.

 

Oranje/Roze

Ook wel Cadmium Orange genoemd, deze kleur is een prachtige oranje kleur met  roze ondertonen. Wil je sieraden of andere accessoires combineren met deze kleur, dan kun je dat het beste doen met zwart of grijs. Eigenlijk is het niet de juiste winterkleur, maar ook op grijze dagen kun je deze mooie kleur aantrekken. 

 

                           

Roze

Deze kleur wordt ook wel Cashmere rose genoemd. Strikt genomen is Cashmere Rose ook geen winterkleur, maar deze kleur is ook perfect voor de herfst. Dit komt alleen omdat je licht in de duisternis kunt brengen. 

 

Weet jij al welke nieuwe bikini of nieuw badpak jij gaat kopen in mooie herfstkleuren?

woensdag 16 november 2022
Lizz