Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De DIY bikini

DIY is een bekend fenomeen dat erg geliefd is onder de echte fashionista's. DIY werkt zo: 

Je koopt een basic kledingstuk en 'pimpt' hem zelf op tot een uniek exemplaar. Dit kan je bijvoorbeeld doen door er in te knippen, de stof te kleuren, de stof te bewerken of er bijvoorbeeld studs op te maken. En waarom zou dat niet bij badmode kunnen? We geven je een korte uitleg hoe je een DIY bikini kan maken.
 
 
Stap 1. Je trekt je oude bikini uit je kast, of je bestelt een leuke basic bikini voor weinig. (bijvoorbeeld van Vero Moda top €9,95 en Neckerman broekje €6,95)
 
Stap 2. Je gaat naar de dichtstbijzijnde hobbywinkel of bestelt  lekker vanuit je luie stoel een paar leuke studs. Studs zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld studs in de vorm van een sterretje, simpele ronde studs en ze zijn ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar.  (bijvoorbeeld www.studskopen.nl)
 
Stap 3. Voordat je de studs gaat plaatsen is het handig om eerst een klein stipje te zetten op de plek waar je ze wil hebben. Dit voorkomt teleurstelling achteraf. Je drukt de studs door de stof van de bikini heen en buigt met een tangetje de pinnetjes aan de achterzijde om. De studs blijven zo perfect vast zitten. 
 
De look wordt mede bepaald door wat voor soort studs je neemt. In het voorbeeld zijn vierkante, zilveren studs gebruikt. Deze geven een stoere look. Gebruik je ronde studs, dan is dit al een heel ander gezicht. Je kan er alle kanten mee op. Het hele topje bekleden met kleine ronde studs geeft ook een heel leuk effect. Laat je creativiteit de vrije loop!
 
Have fun!
 
 
donderdag 21 juni 2012
Nena
bikini, diy