Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De dames strandshort

Dat de short op zwemkleding gebied bij de mannen erg geliefd is, weten we ondertussen wel. Echter, de short vindt zijn opkomst ook bij de vrouwen. Voor dames zijn de shorts stukken korter dan die van de heren. De heren short reikt meestal tot op de knie en de dames short komt niet veel verder dan over de billen.

 

Een short is ideaal om over zwemkleding te dragen. Gaat u een dagje naar het strand? Laat uw kleding thuis en draag een short over uw bikinibroekje en een top over uw bikinitopje (of badpak). Daarnaast kan een short natuurlijk ook thuis gedragen worden. Aangezien de short kort is, zullen uw benen eerder bruinen.

 

 

De trends op het gebied van dames horts zijn voorspelbaar: bloemetjes, ruitjes, streepjes, stipjes en effen kleuren. Kies een short die u erg leuk van kleur en motief vind. Ook erg leuk is het om de short te combineren met uw bikini of badpak. Kies een strandshort die qua kleuren goed bij uw zwemkleding past. Indien u meerdere zwemkledingstukken heeft, zouden wij u aanraden om voor een effen kleur te gaan de overal bij past. Denk aan wit, zwart en grijs. Als u een kleurtje leuker vindt, bedenk dan even dat colorblocking dé trend is van het moment en dat verschillende kleuren met elkaar gecombineerd mogen worden!

 

 

Tot slot is het handig om ook naar de rand van de short te kijken voor u besteld. Indien u er één met een touwtje besteld, is de kans groter dat de short uw past. Er bestaan ook shorts gemaakt van een zachte stof. Deze hebben in de meeste gevallen een brede, dikke boord. Dit kan erg warm zijn in de zomer. Dit soort shorts kunt u beter gebruiken om mee te sporten.

zaterdag 9 juli 2011
Bertine
Strandshort, boardshort, strandbroek