Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De bohemian stijl.. De stijl van deze zomer!

Eberjey en Ondademar zijn twee onmisbare merken in de badmode industrie. Deze twee merken richten zich erg op trends en zijn twee bijzonder mooie merken. Zo maakt het merk Ondademar gebruik van de Bohemian Style. Dit is een stijl die je in deze zomercollectie steeds terug ziet.

 

Het merk Ondademar heeft bijna alleen badkleding met veel vrolijke prints. Badkleding die voorzien zijn van één kleur zijn mooie opvallende kleuren. De badkleding van dit merk bestaat voornamelijk uit veel opvallende prints die erg uniek zijn. En laat nou net de ethische, wereldse, en dierenprints helemaal in zijn deze zomer. Hoe handig! Bij de badkleding van Ondademar kun je ook prachtige tuniekjes bij bestellen, waardoor je er helemaal tip top er uit ziet!

 

 

Een tuniek ziet er niet alleen prachtig en vrouwelijk uit, het is ook nog eens hartstikke handig! Een tuniek is ideaal voor een tussenoutfit. Een tuniek kun je makkelijk aan en uit trekken. Als het even frisjes wordt kun je zo een mooie tuniek aantrekken. Zo wordt je lekker weer opgewarmd en zie je er nog eens spick and span er uit! Ook is een tuniek, met prachtige details, hartstikke leuk na een dagje strand als je nog lekker in de late avonduren wil verder kletsen met je vriendinnen of kinderen met een heerlijk cocktailtje op een strandpaviljoen, kijkend naar de zonsondergang.

 

De badmode van het merk Eberjey straalt door eenvoud, maar heeft altijd net iets extra’s op haar badkleding. Zo heb je bijvoorbeeld een eenvoudig zwarte haltertop met een elegant strik tussen de buste. Dit geeft net iets extra’s en maakt het weer net wat unieker. Een perfecte vrouwelijke top! Ook heeft dit merk badkleding met leuke prints voor de dames die houden van wat meer kleurtjes.

 

De badmode van deze stijlvolle merken Eberjey en Ondademar is online verkrijgbaar via De Bijenkorf!

 

donderdag 9 mei 2013
Lisa
eberjey, ondademar, trends, trend, bohemian, stijl, tuniek, monokini, bikini, badpak