Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De blits maken in een badpakjurk, omdat het kán!

Zwemjurk, badpakjurk, badpakzwemjurk, badjurkje…veel namen voor een even zo veelzijdige zwemkleding. Badpakjurkjes zijn ideaal. En ze zijn er voor jong en oud, want het tijdperk dat je er truttig bijloopt in een badpakjurkje is echt voorbij. Jong en oud zie je flaneren in deze schitterende badkleding die te verkrijgen is in de meest uitlopende dessins en vormen. En je hebt er zelfs modellen bij waarmee je op een strandfeest echt de blits kan maken, want je ziet echt niet of het nou een badpak is of een ontzettende hippe mooi afkledende badjurk! Tijd om deze ideale must-haves eens nader te beschouwen!

Op en top vrouw met een corrigerende badpakjurk 

Vrouwelijk en chique, een zwemjurk die flatteert is een klassiek favoriet. Het is een echte aanvulling op de rest van je zwemkleding en stijl en accentueert op een fantastische wijze je vrouwelijke figuur. Wat dacht je van de corrigende badpakjurken bijvoorbeeld. Een corrigerende voering rondom, aangenaam te dragen dankzij lycra en een geïntegreerd broekje..tegenwoordig bestaan ze uit allerlei snufjes waardoor jij je op en top vrouw voelt!

Voel je zelfverzekerd in een badpakjurk voor grote maten
 
Stijlvolle badpakjurken kunnen helpen de aandacht af te leiden van je heupen en dijen, terwijl je pronkt met je mooie benen en het flatterende effect op je taille. Het is belangrijk om bij het winkelen goed te letten op welke stijl en welke vorm bij je past. Zoek bijvoorbeeld naar afslankende functies waarmee jij echt tot je recht komt. Badpakjurken speciaal voor grote maten hebben alles voor de vrouw met een mooi vol figuur die zelfverzekerd en stijlvol bij het zwembad of op het strand wil vertoeven in een outfit die op haar lijf geschreven is. Laat de mensen maar lekker naar je kijken, je bent het waard!
 

   

 
De zomer in je bol met een bloemenprint
 
Ideaal, zo’n badpakjurk. Even snel wat te eten of drinken halen.. het kan gewoon zonder dat je het idee hebt dat je er ‘’bloot’’ bijloopt. Halter- en v-hals jurken creëren een sexy en vrouwelijke look, terwijl ze de aandacht wegleiden van je buik. Of ga voor een opvallende maar oh zo vrolijke bloemenprint! Zelfs als je helemaal niets wilt verbergen zijn deze badpakjurken het helemaal. Iedereen schiet meteen in een vrolijke mood als jij langs komt paraderen, want jij brengt gewoon de zomer met je mee! 
 
     

De allermooiste badpakjurken

Zeg nou zelf, niets mis met de badpakjurk. Integendeel, het is dé must-have van 2016. Ga je mee shoppen op onze site? Wij hebben de allermooiste badpakjurken voor je bij elkaar gezocht. Welke zou jij kiezen? Niet allemaal tegelijk hoor! 

 

maandag 20 juni 2016
Roos
badpakjurk, zwemjurk