Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De bikiniwedstrijd van deze maand gaat tussen...

De bikiniwedstrijd van deze maand gaat tussen het merk van de maand Esprit en het populaire Australische merk Seafolly!

Esprit

Ons vorig nieuwsitem ging volledig over Esprit. Esprit bestaat al sinds 1968 en is niet meer weg te denken uit de mode industrie. De bikini’s van dit merk hebben een ongedwongen stijl, zijn authentiek en stijlvol. De bikini’s die je dit jaar in hun collectie kan vinden zijn vooral trendy bikini’s die meegaan met de laatste mode. Je ziet veel vrolijke kleuren en prachtige motieven. De uitgekozen bikini van het merk Esprit voor deze bikiniwedstrijd is voorzien van een bloemetjesprint.

Seafolly

Het Australische merk Seafolly gaat ook helemaal mee met de laatste trend. Zo zie je bij dit merk ook veel felle kleuren, vele print motiefjes en zelfs de fringe bikini’s! De fringe bikini van dit merk is daarom uitgekozen tot de bikini van dit merk. De fringe bikini’s zijn niet meer weg te denken in je kledingkast en gaan als warme croissantjes over de toonbanken van vele modieuze winkels en webshops. Een weetje: de zwarte fringe bikini op de foto is ook te verkrijgen in andere kleuren.


Welk merk kies jij?

Kies jij voor de bloemetjes bikini van Esprit? De vrolijke kleuren en de mooie bloemen laten je stralen als nooit tevoren, want bloemen maken mensen blij! Of kies jij voor de populaire fringe bikini van Seafolly? Ik ben heel benieuwd naar jouw stijl. Laat het ons weten via onze eigen Facebook pagina!
 

donderdag 30 mei 2013
Lisa
bikini, fringe bikini, fringe, bloemetjesprint, print, esprit, seafolly