Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De Bijenkorf

Het grote warenhuis de Bijenkorf, wie kent het niet? Deze enorme warenhuisketen is in 1870 (!) al opgericht door Simon Philip Goudsmit, die is begonnen met een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam. Inmiddels is de Bijenkorf een warenhuis die verschillende luxemerken en topmerken aanbiedt en met mode, parfums, woonaccessoires en meer biedt de Bijenkorf een enorm assortiment aan.

 

Badmode

Ook de badmode voldoet volledig aan de eisen van Bijenkorf. Bikini's van topmerken, badpakken van de hoogste kwaliteit en dit alles afgestemd op de laagste prijs. Met een waslijst aan topmerken als Seafolly, Marlies Dekker, Calvin Klein en Diesel loopt de Bijenkorf zeker vooruit op de laatste trends. Door de verscheidenheid aan merken kan de Bijenkorf een ontzettend afwisselende collectie aanbieden. Van klassiek tot trendy, van urban tot casual; alles is te vinden in de webshop van dit warenhuis.
 
 

En meer

Uiteraard zijn strandlakens, zonnebrillen, strandjurken en zonnebrandcrèmes ook onmisbaar voor een dagje strand of zwembad. En natuurlijk heeft de Bijenkorf dit ook allemaal in haar collectie opgenomen. Hippe strandlakens van PIP of luxe zonnebrandcrèmes van Estée Lauder maken de collectie compleet. Natuurlijk kan de zonnebrillen collectie niet ontbreken. Ook hier zien we luxe merken, maar de eigen Bijenkorf zonnebrillen zijn zeker niet minder trendy. En deze zijn ook nog eens verkrijgbaar tegen kleine prijsjes!
 
Bij de Bijenkorf kan je dus voor bijna alles terecht op het gebied van Badmode, een overcomplete webshop met topmerken en luxe merken! Neem snel een kijkje bij onze Bijenkorf producten.
 
 
zaterdag 4 augustus 2012
Nena
bikini, badpak, zwemshort, trends