Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De beste zwembroek voor 2022De zomer van 2020 is voor iedereen anders gelopen dan gehoopt. We hadden net onze inkopen gedaan om een geslaagde vakantie te gaan houden dicht bij de zon en dan een weekje of eventueel langer te gaan genieten. Helaas konden veel van deze vakanties niet doorgaan en is de zwembroek niet verder gekomen dan de kast. Daarom is het belangrijk om even te kijken als je zwembroek van vorig jaar nog wel in de mode is voor dit jaar.
 

De zwembroek voor 2022

Als we kijken naar de afgelopen jaren zien we al een steeds grotere verschuiving in het model zwembroeken voor mannen en jongens. Waar we een paar jaar geleden nog in een Speedo liepen, was in de afgelopen jaren vooral de wijde zwembroek de zwembroek om in te lopen voor jongeren en mannen. Toch zie je de afgelopen jaren langzaam maar zeker een aantal verschuivingen. Een steeds grotere groep mannen ging dan ook voor een kortere zwembroek en ook werden de zwembroeken steeds strakker. Dit zorgde ervoor dat de wel bekende Speedo steeds meer in de mode kwam bij de heren, dat resulteerde dan ook dat we steeds meer mannen in dit model zagen lopen op de stranden of langs de zwembaden.

 
 
 
 

Welk model zwembroek hoort bij 2021

Veel mannen willen graag weten wat de trend voor 2022. De trend voor 2022 zijn dan ook de kortere strakke zwembroeken voor mannen en jongens. Elk jaar zie je namelijk opnieuw dat steeds meer mannen en jongens dit soort zwembroek durven te dragen, vooral de strakke zwemboxer voor jongens en de strakke zwemboxer voor mannen zijn graag te zien op het strand en in het zwembad. Ook in 2022 gaan we dus heel veel mannen en jongens in dit soort zwembroek zien lopen. Een ding scheelt. Uit onderzoek is gebleken dat niet alleen mannen dit mooi vinden maar de vrouwen ook. Dit komt omdat het een sexy uitstraling heeft. Vrouwen vallen daar dus ook zeker op.

 
 
 
 

De 4 populaire zwembroeken van 2022

Op nummer een zal dan ook de strakke zwemboxer komen te staan. Dit komt omdat deze zwembroek de afgelopen jaren steeds meer op het strand en rond het zwembad komen. Mannen vonden het eerst niet prettig om dit model rond te lopen maar omdat ze zien dat andere mannen het ook doen durven ze het wel aan en zullen ook steeds meer mannen dit model dragen. Je kan wel al raden wat op nummer twee staat in de lijst. Dat is een strakke mini zwembroek. Eigenlijk is de strakke mini zwembroek gewoon een kleinere versie van de strakke zwemboxer. Waar sommige mannen enkele jaren terug al in durfde te lopen. Op nummer drie staan de zwemshorts. Zwemshorts worden door heren al jaren lang gedragen. Toch begint de zwemshort steeds meer plaats te maken voor de strakkere zwembroeken. Wij denken dat ze over een paar jaar ook niet meer zoveel voorkomen. Op de laatste plek ook wel bekend als nummer vier staan de zwemslips. Vroeger waren ze heel erg populair maar nu wordt het wel steeds minder. Vrouwen vinden deze zwembroek ook niet zo aantrekkelijk en ook daarom blijft hij steeds vaker in de kast liggen.
 

 
 
 
 

 

zaterdag 20 maart 2021
Lizz