Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De beste zonnebrillen voor vissers

De beste zonnebrillen voor vissers

Moeten vissers een speciale zonnebril gebruiken tijdens het vissen? Dat is een vraag die bij mensen naar boven komt wanneer ze onze titel zien., Het antwoord daarop is ja, het kan erg belangrijk zijn om een speciale zonnebril te gebruiken tijdens het vissen. Wil jij weten waarom? Wij vertellen je het in onze blog.
 

Vissers zonnebril

Voor een vissers kan een zonnebril niet missen. Je moet namelijk tijdens het vissen wel goed zicht hebben. Je zal vast denken, dat kan toch ook gewoon met een normale zonnebril? Ja, dat kan maar is het verstandig? Nee, vissers kunnen het beste een polaroid zonnebril aanschaffen. De volgende vraag die bij je opkomt is waarschijnlijk waarom moet ik een polaroid zonnebril kopen? Wij leggen je het uit. Een gepolariseerde zonnebril biedt bescherming tegen hinderlijke schittering die ontstaan als zonlicht weerkaatst. Denk bijvoorbeeld aan een meertje in de buurt waar jij graag wilt vissen. Het is toch heel vervelend om elke keer die weerkaatsing van de zon in het water te zien. Het verslechterd niet alleen je zicht maar het is ook nog eens slecht voor je ogen. Het kan namelijk echt schade veroorzaken aan je ogen. Dat is iets wat je natuurlijk helemaal niet wilt. Je wilt gewoon je leven lang goed kunnen zien.  Door gebruik te maken van een gepolariseerde zonnebril gaat deze schittering dus weg. Wat resulteert in goed zicht zowel voor goed zicht in de diepte.

 
 
 

Welke kleur glazen ben ik nodig?

Het is het beste om voor een neutrale klaar te gaan. Je kan dan denken aan blauw, bruin en groen. Je kan het beste voor deze kleuren kiezen omdat deze kleuren veel rust geven en erg geschikt zijn voor zonnige weeromstandigheden. Deze brillen zijn dan ook de beste optie voor vissers die erg last hebben van gevoelige ogen. Naast deze kleuren zijn er nog veel meer zonnebrillen met andere kleuren op de markt. Denk bijvoorbeeld aan de zonnebrillen met roze glazen. Deze zonnebrillen zijn perfect voor situaties waar minder licht is. Je kan dan denken aan avonden en vissersplekken waar je onder een boom zit. Dagen dat er veel bewolking in de lucht is. Dus echt de dagen dat er niet veel licht aanwezig is. Ons advies voor alle vissers die opzoek zijn naar een nieuwe zonnebril is dan ook, ga voor een gepolariseerde zonnebril met donkere glazen overdag tijdens de uren met veel licht. De donkere en minder intensieve uren qua licht vragen om een zonnebril met licht gekleurde glazen. Met twee zonnebrillen in de auto of langs het meer geniet je van duidelijke kleuren en contrast. En wat misschien wel het belangrijkste is, rust voor je ogen. Zoals we eerder ook al zieden wil je echt geen schade oplopen voor je ogen. Het is namelijk niet zo dat het schade is waar je een paar dagen last van hebt. Het is namelijk waar je jaren of soms wel je hele leven last van zal houden. Je moet dus echt oppassen met de zon. Naast dat het erg lekker is, is het ook veilig. 
   
 
 
 
 

 

donderdag 24 juni 2021
Lizz