Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De beste bikini’s voor jouw 2022 zomer

Het mag weer! Tijd om op zoek te gaan naar de perfecte bikini voor 2022. Je wilt je lekker voorbereiden voor de zonnige dagen aan het strand of aan het zwembad met een mooi, goedziende bikini. Tijd om alle trends op een rijtje te zetten en om te kijken welke bikini jij deze zomer gaat rocken!

Er is zoveel keus dat het maar moeilijk is om te kiezen welke bikini bij jou past. Je hebt de beugelbikini, halterbikini, push-up bikini, traingelbikini, noem zo maar op. Maar welke fit jou het best? Laten we de meest voorkomende bikini’s er eens bij pakken.

Beugelbikini

De beugelbikini is onder de vrouwen veruit de favoriet! Deze bikini is te vergelijken met een beugelbeha en past bij vrouwen met grote borsten, maar ook bij vrouwen met kleinere borsten. De beugelbikini geeft steun aan de borsten en de cups hebben een stevige vorm, wat ideaal is voor vrouwen met grote borsten! Voor vrouwen met kleinere borsten is dit juist een ideale vorm omdat het je borsten wat groter doen lijken.

 

Zwarte beugelbikini met kleurrijke vlakken!

 

Triangel bikini

De cups van de traingel bikinitop zijn in de vorm van een driehoek uitgesneden. In vergelijking met de beugelbikini heeft deze bikini geen beugel. Dit is ideaal voor vrouwen die haar natuurlijke vorm van de borsten wil laten zien en creëert hiermee een bescheiden decolleté, maar tegelijkertijd is de top hip en sexy! De traingelbikini wordt vaak gedragen door vrouwen met kleinere of middelgrote borsten. Voor vrouwen met wat grotere borsten is de traingel minder geschikt, omdat deze bikini een stukje ondersteuning mist.

 

Triangelbikini met marinelookSportieve triangelbikini van BENCH

 

Push-up bikini

Wil je vollere borsten creëren? Dan is de push-up bikini perfect! Deze bikini heeft een vulling onderin de cup waardoor jouw borsten als het ware ‘omhoog’ worden geduwd. Hierdoor krijgen jouw borsten op een natuurlijke manier extra volume! Tevens is deze bikinitop ideaal voor vrouwen met een kleinere cupmaat. Wie wil dat nou niet?!

 

2-delige Bufallo push-up bikini (diverse uni kleuren)

 
 
 
 

 

zaterdag 12 maart 2022
Lizz