Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De accessoires van 2015

De perfecte look met geweldige accessoires

Het wordt langzamerhand al weer warmer en iedereen krijgt weer volop zin in de zomer van 2015. Zal het dit jaar weer lekker warm en zonnig worden, of wordt het net als deze winter regenachtig met veel wind? Natuurlijk heb je no matter what een geweldige zomer-zwemoutfit nodig. Daarbij horen natuurlijk ook sieraden en andere leuke accessoires! Maar welke kleuren, groottes en vormen? Met kralen, stof of glitters? Je hoeft het maar te noemen en het is er, maar wat zijn nou de goeie combinaties?

 

 

 

Colloring

Er is dit jaar niet echt één kleur die in de spotlight staat, je ziet veel verschillende combinaties met allerlei kleuren. Donkere kleuren, lichte kleuren, dat alles bij elkaar maakt de perfecte zwemkledinglook speciaal voor jou. Als je kijkt naar de nieuwe collecties wordt je al helemaal vrolijk en krijg je al super veel zin in de aankomende zomer.

 

Wat doe jij in 2015?

Overal en waar je ook kijkt zie je sieraden die je perfect met je zomerlook kan combineren, ook  zie je leuke tassen, mooie grote hoeden en paar opvallende gekleurde slippers of sandaaltjes die je met alles kan combineren. De keuze is volledig aan jou! Misschien neem je er nog een leuke oversized zonnebril bij? Of juist een vintage kettinkje? Leef je heerlijk uit in de nieuwe zomercollecties van o.a. zwemkleding.nl 

 

Zwoele zomerhoed

Een grote hoed die ervoor zorgt dat je gezicht niet verbrand en het staat ook nog een geweldig. Een hoed maakt je hele outfit compleet. Zo heb je alleen nog wat leuke sieraden nodig en je bent helemaal klaar voor de zomer! Een leuke strandhoed van stro met wat leuke kraaltjes? Of juist een zwarte kleine bolhoed met wat touwtjes eraan? No matter what you pick, je kan ze altijd aan en je kan ze overal mee combineren! 

 

 

 

dinsdag 20 januari 2015
Naomi
accessoires 2015, dames