Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De 6 grootste badmodetrends voor 2013

De meeste zwemkledingcollecties voor 2013 hangen al in de winkels. Hoewel de sneeuw nog in de lucht hangt in Nederland, geven wij je al wel vast de zes grootste trends voor aankomende zomer. 
 
1. De ‘wild’-look
Dierenprints: we zagen ze ook al terug in de najaarsmode van 2012. Vooral de luipaardprint doet het goed dit jaar. Deze print mag terugkomen in alle kleuren en vormen!
2. Kleurrijke eyecatchers
Kleurrijke tinten en exotische prints zullen deze zomer ook veelvoudig terug te zien zijn langs het strand.
3. De bandeaubikini
Een bandeaubikini is niet alleen maar erg mooi, het model zal er ook nog eens voor zorgen dat je een mooie egaal gebruinde huid krijgt!
4. Hoge broekjes
Het hoge broekje is helemaal terug van weggeweest. Dit model zal je mooie rondingen en je taille accentueren. Daarnaast kan een hoog broekje een eventueel buikje verbergen.
5. De monokini
Vorig jaar zagen we ze ook al steeds vaker: monokini’s. Dit zijn geen badpakken maar ook geen bikini’s, het is de perfecte combinatie tussen deze twee. Sexy en stijlvol!
6. Franjes en accessoires
Dubbele bandjes en ruches zullen we ook veel zien deze zomer. Extra bandjes die je om je buik kan knopen en andere extra’s aan een bikini  zullen terug te zien zijn in de badmode van 2013. 
 
 
 
 
Jij ziet jezelf vast wel in één van deze trends ronddartelen deze zomer!
 

 
dinsdag 22 januari 2013
Claudia
trends, badmode, zwemkleding, 2013