Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De 5 leukste recreatieplassen van Nederland

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete plekje om te gaan zwemmen. Nu is het in de winter vaak een overdekt zwembad, maar in de zomer wil lekker in het zonnetje langs het zwembad liggen of zelfs op een strand. Nederland heeft ontzettend veel recreatieplassen om in te zwemmen en zitten in de zomer bomvol. Dus super gezellig met je vrienden een dagje zwemmen is niet moeilijk. Hier lees je de top 5 leukste zwemplassen van Nederland!

 

't Nije Hemelriek - Gasselte (Drenthe)

't Nije Hemelriek is een recreatieplas midden in de bossen van natuurgebied de Hondsrug. Het is de perfecte plek om bij de zomerdag je handdoek neer te leggen en te genieten van de zon, het water en het strand. Veel mensen beozken in de zomer verkoeling bij deze plas. Het is omringd door ondoordringbare bosjes.

                    

 
 
 

Henschotermer - Woudenberg (Utrecht)

Het Henschotermeer is een uniek recreatiegebied midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Want of je nu zin hebt om te genieten van de omgeving of om op het strand te liggen, of je nu zin hebt om te zwemmen in je nieuwe bikini of om een zandkasteel te bouwen, het kan hier allemaal. Er is een restaurant om lekker wat te eten en te drinken tussendoor. Kortom er is voor ieder wat wils.

          LASCANA Beugelbikini met chique pailletten (2-delig)          

 
 
 

Rutbeek - Enschede (Overijsel)

Deze recreatieplas ligt midden in de bossen. Het is onderdeel van een groot recreatiepark waar veel te beleven is. Of je nu komt op te sporten, te zwemmen of om te survivalen, het kan allemaal op de zelfde plek. Het is een mooie plek om je handdoek uit te leggen op het zandstrand en het water in te gaan met je, net nieuw gekochte, zwembroek.
 

          Sportieve zwemboxer met opdruk          Zwemshort van S.OLIVER in diverse kleuren!

 
 
 

Oldambtmeer - Blauwestad/Midwolda (Groningen)

Vlakbij Jachthaven Havenkwartier ligt Strand Zuid aan het Oldambtmeer. Over een lange houten loopbrug loop je vanuit het cantrum van Blauwestad naar het strand toe. Het is een fijne plek om in de zomer te zwemmen, te luieren, te badderen en om te spelen in de speeltuin en speelweide. 
Aan de noordkant van het Oldambtmeer, in Midwolda, kunnen kinderen en volwassenen zich prima de hele dag vermaken. Er is een groot zandstrand en een speeltuin voor de kleinere kinderen. Vanaf het terras bij het paviljoen heb je mooi uitzicht op de jachthaven, het water en de speeltuin.
Het water is schoon en helder, dus prims geschikt om te zwemmen! Er zit een kleine stroming in het water, dus is het verstandig om de jonge kinderen zwembandjes om te doen, indien dit nodig is.
 

                    

 
 
 

Strand Nulde - Putten (Gelderland)

Strand Nulde is een zwem- en surflocatie aan het Nuldernauw, ter hoogte van het kleine plaatsje 't Oever. In de zomermaanden wordt Strand Nulde veel bezocht door dagrecreanten. De ultieme plek dus om ook jou handdoek uit te leggen op het strand en gezellig met vrienden naar je favorieten muziek te luisteren via je draadloze box. Jaarlijks wordt er op dit strand in juli de Beach Pull gehouden. Dit is een trekker evenement die gehouden wordt op het strand waarbij trekkers zware ladingen trekken.
 

               

 
 

 

vrijdag 13 mei 2022
Lizz