Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Clogs, de trend voor de zomer van 2011!

Klompen kent iedereen, maar modieus zijn ze niet. In de meeste gevallen zijn ze geel van kleur en doen ze ons aan het boerenleven denken. Toch blijkt het een inspiratiebron te zijn voor een grote trend. De klomp die de trend van dit seizoen neer moet zetten, wordt ook wel ‘clog’ genoemd. Dit is een schoen die lijkt op een klomp. De bovenkant is in de meeste gevallen van leer en de onderkant van hout. De clog heeft een grote hak, waardoor de klomp een elegante uitstraling krijgt. Ze zijn meerdere keren gespot op de catwalk dus dit seizoen kun je er niet omheen!

Vreemd dat deze, voor ons nu nog onbekende klomp, in de mode is? Eigenlijk niet, we kennen meer schoeisels waar we in het begin echt even aan moesten wennen. Neem nu de Birkenstock, we vonden ze allemaal lelijk aan het begin, maar ze lopen heerlijk. Daarnaast loopt half Nederland ermee en hoeven we ons dus niet te schamen. Beter nog: ze zijn een ware trend geworden! En wat denkt u van de UGG laars? Die vonden wij in eerste instantie ook geen gezicht, maar ze zijn heerlijk warm en tegenwoordig niet meer te ontwijken in de winkel. Crocs, dat is er nog zo één die eigenlijk niet kan, maar toch lekker loopt en wij Nederlanders massaal hebben gekocht voor de camping (en stiekem thuis ook dragen).

 

Dat de clog op het eerste gezicht niet zo aantrekkelijk is, nemen wij dan maar voor lief. Hoe vaker we ze tegen zullen komen, in de winkel of op straat, hoe mooier wij ze gaan vinden! Ik ben benieuwd hoe snel de clogs welkom geheten zullen worden door de helft van Nederland!

Waarmee combineer je clogs?


Er bestaan geen combinatie regels wat betreft de clogs. Ik zie vaak dat de clogs onder jurkjes en rokjes gedragen wordt. Ik denk dat dit komt door de hoge hak. Daarbij zijn clogs onder een legging of panty ook geliefd. Ik raad wel aan om de clogs onder een vrouwelijke outfit te dragen en niet onder een stoere of casual outfit. De clog komt net wat vrouwelijker uit bij een jurk dan bij een broek. Verder bestaan er geen regels en draag de clogs waarbij u zich goed voelt!

maandag 2 mei 2011
Bertine
Clogs, klompen