Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Checklist voor een perfecte strandpicknick

Wat is het toch heerlijk om met je picknickkleedje onder je arm en met lekkere hapjes in je mooie strandtas op pad te gaan. De zomer is natuurlijk de meest chille periode daarvoor. Lekker met de wind mee op je fietsje en een stel vriendinnen of je gezin richting het strand. En om je alvast te ontstressen heb ik hier een checklist voor de ideale picknick op het strand. Check check double check!

CHECK! Een ruime strandtas

Ten eerste heb je een lekkere ruime strandtas nodig. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar over het algemeen is een strandtas natuurlijk altijd heerlijk ruim omdat er ook grote opgerolde strandlakens in moeten en speelgoed en hapjes en zonnebrand en bikini’s en zwembroeken en ga zo maar door. Maar het oog wil ook wat en laat ik nou voor jou de meest populaire strandtassen tussen de tekst van deze blog hebben gezet! Kan je ze in 1 muisklik bestellen! Zit jouw favo strandtas er net niet tussen, check dan onze site voor nog meer mooie strandtassen!

strandtas ohnostrandtas van Madeleine FashionStrandtas balearas

CHECK! Zonnebrand

Ja, je wist het natuurlijk zelf al, maar deze mag zeker niet in dit lijstje ontbreken: neem altijd je zonnebrand mee. Smeer je al ruim van te  voren in (ongeveer een half uur) en elke keer als je een duik neemt dan kijk je gewoon je vriendin even lief aan of ze je even weer wil insmeren. Dan houd jij je handen mooi schoon om het eten en drinken tevoorschijn te halen.

CHECK! Koele drankjes

Vul grote frisdrankflessen met water en leg ze een dag van te voren in de vriezer. Wat ook lekker is: stop een paar schijfjes citroen in het water voor een heerlijk friszure smaak. Vlak voor je met je strandtas naar het strand vertrekt, haal je de flessen uit de vriezer en wikkel je ze in aluminiumfolie. Zo blijft het water nog heel lang lekker koel. 

Calvin Klein strandtasConverse classic beach shopperFabriozio Sieber strandtas

CHECK!  Handige hapjes

Bereid de hapjes thuis voor om zo min mogelijk gedoe op de picknickplek te hebben. Handige hapjes om mee te nemen naar het strand zijn bijvoorbeeld stukjes voorgesneden stokbrood en een bakje met zelfgemaakte tonijnsalade. Zie recept hieronder. Wraps doen het ook altijd héél goed. Besmeer ze bijvoorbeeld met roomkaas, bestrooi ze met wat veldsla en maak het af met plakjes zalm. Of laat de zalm achterwege en besmeer ze in plaats van roomkaas met kruidenboter.
 

Recept tonijnsalade

Voor 6 personen
 
  • 2 blikjes tonijn 
  • 4 hard gekookte eieren 
  • klein uitje 
  • augurk 
  • 3 flinke lepels mayo .
 
uitje +augurk heel fijn snijden 
eieren prakken 
tonijn prakken 
alles mengen met wat peper en zout
smullen maar!

Strandtas CapitanoTas Meave

CHECK! Je lievelingsbikini mee!

En last but not least moet natuurlijk je lievelingsbikini mee en een lekker groot strandlaken waar je languit op kan liggen chillen. Neem ook maar flink wat servetten mee trouwens haha. En bestek, en een plastic zak om de rommel in op te bergen. Zo heel veel is er niet nodig om een geslaagde picknick te houden, zo lang het maar lekker weer is (dus check ook zeker even het weer!) en zo lang je je maar lekker in je vel voelt. En hoe doe je dat beter met een bikini waar jij je helemaal happy en op je best in voelt. Daar weten wij wel raad mee, want onze site staat vol met mooie bikini’s. Check them out! Enne..héél veel plezier! Laat je nog even op onze facebookpagina weten hoe de tonijnsalade smaakte? :)

 
 
vrijdag 29 juli 2016
Roos
Checklist, strandpicknick, strandtas