Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Checklist: strandpicknick.

Met het mooie weer in aantocht willen we allemaal weer een dagje naar het strand. Dus pak je kleedje en je picknickmand vol met hapjes maar op en stap op de fiets. Lekker met de wind mee op je fiets en een stel vrienden en vriendinnen. Om jou alvast te ontstressen hebben wij een checklist voor de ideale picknick op het strand. Wij vertellen het je hier!
 

Zonnebrand

Deze mag natuurlijk niet ontbreken aan de checklist, daarom staat hij ook bovenaan de lijst; neem altijd zonnebrand mee! Smeer je alvast in, ruim voordat je weg gaat. Zo kan het alvast een beetje intrekken. Smeer je nogmaals in elke keer als je een duik genomen hebt. Er zijn wel waterbestendige zonnebrand crème's, maar dat is dus niet elke zonnebrand het geval. Smeer je dus regelmatig in om een rode kleur te voorkomen en zodat je huid langer gezond blijft.

                              

 

Heerlijke hapjes

Wil je alleen maar de hapjes uit de koeltas hoeven pakken? Bereid alles thuis lekker voor. Handige om mee te nemen naar het strand zijn bijvoorbeeld voorgesneden stokbrood en hapjes die je thuis maakt en dan in een bakje doet waar een deksel op kan.

 

Strandtas

Strandtassen zijn er in verschillende soorten en maten, maar over het algemeen is 'de strandtas' heerlijk ruim. Dit omdat er ook handdoeken en badkleding in moeten passen en nog meer dingen, zoals speelgoed voor de kinderen, hapjes en drankjes, bikini's en zwembroeken. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij hebben verschillende soorten en maten strandtassen in ons assortiment. Neem snel een kijkje!

                              

 
 

Gekoelde drankjes

Vul een dag van te voren een aantal grote frisdrank flessen met water en leg deze in de vriezer. Stop hier wat citroenschijfjes in, als je dit lekker vindt, zodat het water een frisse smaak krijgt. Vlak voordat je weg gaat stop je de flessen in je strandtas. Zo dienen ze als koelelement en als ze ontdooit zijn heb je heerlijk fris water om te drinken.

 

Favoriete badkleding

En als laatste, vergeet je favoriete badkleding niet natuurlijk. Neem een heerlijk groot strandlaken mee waar je langruit op kan liggen en chillen met je vrienden. Wat je ook niet moet vergeten zijn servetten, wegwerp bordjes en bestek en een plastic zak voor het afval. Er is dus niet heel veel nodig om een geslaagde picknick te houden met je vrienden, zolang het maar lekker weer is, dus check voordat je gaat het weerbericht nog even! Heerlijk in je favoriete badkleding op het strandlaken met je vrienden, wie wil dat nu niet?

 

Gevoerde 2-delige RAINBOW bandeaubikini van Bonprix                              Zwemshort van S.OLIVER in diverse kleuren!

 
 
 

 

vrijdag 17 juni 2022
Lizz